Un antreprenor din Cluj se oferă să ajute Ministerul Sănătății să depisteze medicii falși, cu ajutorul tehnologiei Blockchain

Tudor Ciuleanu, CEO-ul companiei RebelDot, vrea să pună la dispoziția autorităților serviciile sale de consultanță pentru conceperea și dezvoltarea unei platforme, bazată pe tehnologia Blockchain, pentru evidența și validarea diplomelor obținute pe parcursul vieții. 

RebelDot este un furnizor de soluții software ce oferă o gamă completă de servicii, de la dezvoltarea de aplicații web și mobile, consultanță în tehnologie, UX-UI design sau asigurarea calității, până la machine learning și AI. Clienții săi sunt organizații din peste 15 industrii din întreaga lume.

Fiu de medici, Tudor Ciuleanu afirmă că a lansat acest demers fiindcă – în calitate de fiu a doi medici clujeni și tată al unei fetițe de trei ani și un băiețel de un an și jumătate – nu a putut ignora valul de știri din ultima perioadă, în legătură cu posibilitatea existenței câtorva medici falși în România. “Pe lângă faptul că ne punem viața în mâinile unor persoane care nu au pregătirea necesară pentru a ne ajuta, cred că ar trebui să ne îngrijoreze și mai tare posibilitatea existenței unor cazuri similare. Și nu, nu mă refer doar la medicină, ci la extinderea în diverse alte zone și industrii”, spune antreprenorul clujean. 

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Ținând cont de domeniul în care activează, Tudor Ciuleanu a ajuns la concluzia că forma cea mai accesibilă prin care poate da o mână de ajutor este prin intermediul tehnologiei. “M-am gândit, împreună cu echipa mea de la RebelDot, să punem la dispoziția autorităților serviciile noastre de consultanță, pentru conceperea și dezvoltarea unei platforme, bazată pe tehnologia Blockchain, pentru evidența și validarea diplomelor obținute pe parcursul vieții. Dacă cunoașteți persoane sau firme care ar fi dispuse să se implice în proces, vă rog să-mi dați de veste. De asemenea, dacă cunoașteți modalități prin care putem lua legătura cu autoritățile, am aprecia ajutorul. Singuri nu vom muta munții, dar putem încerca”. 🙂

Anul trecut, în octombrie, Tudor Ciuleanu a fost singurul investitor român prezent, în Los Angeles, la Crypto Invest Summit, cel mai mare eveniment de profil de pe coasta de vest a SUA. La eveniment au participat invitați precum Steve Wozniak, co-fondator Apple. În noiembrie, CEO-ul RebelDot s-a alăturat unui alt eveniment similar din zona blockchain, în Malta. 

Articolul anterior

Phil Bushbacher, primul american din istoria "naționalei" de hochei pe gheață

Articolul următor

Proprietarii Arctic deschid un birou de cercetare-dezvoltare în România. Iași și Timișoara, pe lista scurtă

Articole din aceeași categorie
Total
63
Share