Un broker din România a intermediat credite bancare şi non-bancare de opt milioane de euro, anul trecut

În 2021, un broker francizat din echipa AVBS Credit, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de credite bancare, a intermediat credite bancare şi non-bancare în valoare de aproape opt milioane de euro și s-a situat în top 3 al celor mai de succes brokeri de credite din rețeaua AVBS, dar şi din România.

Robert-Amelian Hordei (foto, stânga) are 42 de ani şi intermediază toate tipurile de credite în echipa AVBS Credit de peste șase ani. Și-a început activitatea în domeniul bancar în 2007 și a evoluat de la poziția de bankteller la cea de ofițer de credite și consilier clienți, pentru ca ulterior să fie numit director de vânzări și director executiv în agenții bancare de prestigiu din București.

“După ce am parcurs etape importante și am ocupat poziții prestigioase în banking, am ajuns într-un punct al carierei în care am realizat că-mi pot continua domeniul de expertiză într-un registru nou, potrivit mie – cel al brokerajului de credite.

Fiindcă mi-am dorit libertate din toate punctele de vedere, am renunțat la jobul din bancă și am contractat o franciză în domeniul intermedierilor de credite. Am schimbat statutul de angajat în bancă cu cel de broker de credite francizat și am ajuns să fac ce-mi place cel mai mult, însă mă bucur de prosperitate financiară nelimitată, direct proporțională cu implicarea mea în această activitate, de putere de decizie și suficient timp liber pentru familia mea și pasiunile mele”, explică Robert Hordei.

Potrivit lui Valentin Anghel (foto, dreapta), CEO & Founder AVBS Credit, franciza AVBS Credit se axează pe trei direcții importante: să asigure clientului soluția de finanțare potrivită lui; să ajute specialistul în domeniul-financiar bancar să evolueze în carieră, bucurându-se de avantajele și beneficiile profesiei de broker de credite în sistem de franciză; să susțină sistemul bancar prin desfășurarea activității de brokeraj bancar la cele mai înalte standarde de profesionalism și calitate, ca să asigure instituțiilor financiare un portofoliu de clienți vast și performant.

Pentru 2022, Robert Hordei îşi propune să înregistreze o creștere a nivelului vânzărilor de 30-40 la sută față de anul precedent, iar peste 70 la sută din volumul de credite intermediate vor fi credite ipotecare. În 2021, din cele aproape 1.800 de credite intermediate de AVBS Credit, în valoare totală de 68,4 milioane de euro, 76 la sută au fost credite ipotecare.

Din aprilie, AVBS Credit oferă 50 la sută discount din taxa de franciză pentru specialiştii cu experienţă financiar-bancară care doresc să obţină franciza în domeniul brokerajului bancar şi să facă parte din echipa AVBS Credit. Membră ARBC (Asociația Română a Brokerilor de Credite), AVBS Credit lucrează cu peste 30 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share