VIDEO. Wizz Air lansează cea mai amplă campanie de recrutare din istoria sa

După 13 ani de consolidare a poziţiei de lider pe piaţa din Europa Centrală şi de Est, Wizz Air va crea aproape 1.300 de locuri de muncă noi, directe, în 2018. Până la finalul anului viitor, 21 de aeronave de generaţie nouă, Airbus A320 şi A321, se vor alătura flotei și se vor adăuga celor 11 aeronave livrate deja în 2017.

La finele lui 2018, echipa Wizz va număra mai mult de 4.500 de persoane. Expansiunea companiei și oportunitățile de carieră nu se vor termina atunci, pentru că flota Wizz se va dubla și va ajunge la peste 160 de aeronave până la sfârşitul lui 2024, scrie vreausafiustewardesa.ro. 400 de noi sesiuni de recrutări, atât pentru piloţi, cât şi pentru echipaje de zbor, vor fi organizate de acum şi până la finalul anului viitor, în mai mult de 25 de ţări, pentru a atrage oameni “ambiţioşi, plini de entuziasm, pasionaţi de aviaţie”, care să se alăture echipei Wizz.

Alături de pachetele de compensaţii şi beneficii atractive, Wizz Air oferă opţiunea de pachete personalizate de lucru, pentru piloţii săi: copiloţii şi piloţii pot călători uşor spre casă dacă folosesc reţeaua Wizz, formată din peste 550 de rute, şi se pot stabili în oricare dintre cele 28 de baze, din 15 ţări europene. Informații despre viitoarele sesiuni de recrutare pentru piloţi pot fi găsite aici.

Beneficiile unui însoțitor de bord

Persoanele care aplică cu succes la Wizz Air, pentru echipaj de bord, primesc instruire completă și oportunitatea de a lucra în oraşul lor natal, pentru una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa. În plus, pot profita de avantajele primite de angajaţi de a călători în reţeaua Wizz din Europa şi din afara sa. Informații despre viitoarele sesiuni de recrutare pentru echipaj de bord pot fi găsite aici. Potrivit vreausafiustewardesa.ro, următoarele întâlniri ale recrutorilor Wizz cu candidații din România sunt programate în 3 și 24 octombrie, la București, în 5 octombrie, la Cluj-Napoca, și în 14 octombrie, la Iași.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share