Urgent Cargus are peste 1.000 de locuri de muncă disponibile în toată țara, până la sfârșitul anului

De luna aceasta, Urgent Cargus recrutează peste 1.000 de persoane la nivel naţional. Compania are deja o comunitate de peste 5.000 de angajați și colaboratori, reprezentată de curieri și personal în hub-urile și depozitele din țară.

Posturile sunt disponibile în Bucureşti, dar şi în alte oraşe, în toate localitățile în care se află depozite Urgent Cargus. Cele mai multe posturi de curieri și sortatori sunt în București, Brașov, Timișoara, Arad, Oradea, Sibiu, Cluj, Iași, Constanța – peste 700. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

Numărul mare de angajări vine în contextul în care volumele companiei au cunoscut creșteri de peste 33 la sută în perioadele de pandemie și izolare (aprilie-iunie 2020 vs. aprilie-iunie 2019). Compania se pregătește și pentru Black Friday, cea mai mare campanie de discounting organizată în România, care promite să fie și anul acesta un vârf pentru retaileri și pentru serviciile de curierat.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Urgent Cargus estimează că, anul acesta, numărul comenzilor și livrărilor generate de Black Friday va depăși cu peste 65 la sută volumele transportate într-o lună obișnuită de activitate în contextul actual și cu peste 35 la sută rezultatele înregistrate în urma campaniei de anul trecut. Compania și-a pregătit și anul acesta infrastructura pentru a onora comenzile clienților.

DESPRE URGENT CARGUS

Este una dintre cele mai mari companii de curierat din România, cu o experiență de aprope 30 ani în domeniu. Echipa Urgent Cargus numără peste 5.000 de angajați și colaboratori, care asigură servicii de curierat către clienți persoane fizice și companii, printr-o rețea națională de 60 de centre de sortare și depozite, 68 de agenții Urgent Cargus Ship & Go și o flotă de peste 2.600 de vehicule de curierat. Localitățile în care se află depozite Urgent Cargus: Brașov, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Mediaș, Târgoviște, Sibiu, Târgu Mureș, Ploiești, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Râmnicu Sărat, Focșani, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Turda, Piatra Neamț, Slatina, Târgu Neamț, Bârlad, Târgu Jiu, Deva, Alexandria, Craiova, Slobozia, Brăila, Tulcea, Galați, Suceava, Iași, Călărași, Zalău, Botoșani, Baia Mare, Reșita.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Studiu: Doar șapte la sută dintre angajații din București și-ar dori să lucreze exclusiv de acasă, la finalul pandemiei

Articolul următor

Școala informală de IT "antrenează" cadrele didactice pentru utilizarea platformelor folosite pentru cursurile online

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share