Programul de mobilitate internă Luxoft: începi pe plan local și crești la nivel mondial

Unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii IT și una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din industria software, Luxoft le oferă angajaților săi posibilitatea să-și găsească noi oportunități, în aceeași locație sau într-una nouă, printr-o rețea solidă de mobilitate internă.

Convinsă că dezvoltarea de software nu necesită doar expertiză, ci și că are nevoie de oameni care sunt cu adevărat interesați de ceea ce fac și care caută constant noi provocări, conducerea companiei le oferă angajaților Luxoft acces la Internal Mobility – un program adițional la care pot apela când își doresc construirea unei noi direcții profesionale, fie că este vorba despre o poziție similară cu cea pe care o au acum, însă într-un alt proiect, fie despre o schimbare pe plan vertical.

Programul este gândit pentru a permite dezvoltarea unor noi skill-uri sau capacități și, în același timp, pentru a maximiza retenția angajaților în companie.

Cum funcționează Internal Mobility

Prin acest program, angajații pot identifica noi oportunități pentru cariera lor sau pot opta pentru relocare, prin accesarea de roluri deschise în alte birouri Luxoft. În acest fel, pot avea șansa de a participa la lansarea unor noi proiecte sau pot câștiga experiență în alte domenii de business.

Procesul începe printr-o discuție cu Internal Mobility Manager, în timpul căreia sunt revizuite experiența și interesele angajatului. Ulterior, profilul acestuia este distribuit către rolurile pe care le consideră atractive și sunt organizate discuții cu cei din respectivul proiect. În cazul în care procesul se concretizează, detaliile de transfer sunt stabilite cu toate părțile implicate, iar angajatul se poate alătura noii echipe.

Oportunități internaționale

Cu o activitate ce se întinde pe cinci continente, Luxoft are în jur de 13.000 de angajați în peste 40 de orașe din 22 de țări. Asta se traduce prin acces la nenumărate oportunități de a lucra în străinătate, în roluri permanente ori temporare, bazate pe proiecte. Portofoliul de clienți globali le permite angajaților Luxoft să colaboreze și să facă parte din echipe internaționale, care lucrează cu cele mai noi tehnologii.

Compania este prezentă în România de mai bine de un deceniu și este unul dintre principalii jucători de pe piața locală de IT&C. Oamenii de la Luxoft sunt implicați în proiecte de ultimă oră, pentru industrii-cheie precum cea auto, financiară și inginerie digitală. Pe măsură ce își mărește capacitățile de livrare pentru cele mai importante companii din lume, Luxoft este mereu în căutare de talente de top în domeniul tehnologiei, care să se alăture echipei sale. 

Articolul anterior

UTI Construction and Facility Management angajează 130 de oameni cu salarii nete de peste 4.000 lei

Articolul următor

Compania daneză de energie regenerabilă European Energy intră pe piața din România

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share