VCST, unul dintre cei mai importanți angajatori din centrul țării, și-a ales “angajații anului” 2022

Pentru VCST Automotive Production Alba, a devenit o tradiție ca, în fiecare an, prin voturile tuturor angajaților, să fie nominalizat și să fie ales Angajatul Anului pentru trei categorii de salariați.

Cele cinci criterii de calificare pentru a fi nominalizat pentru Angajatul Anului sunt performanța din primele trei trimestre ale anului în curs, colaborarea, comunicarea, atitudinea și loialitatea față de companie.

Pentru fiecare dintre cele trei categorii de angajați, au fost nominalizați mai mulți colegi. În categoria angajaților cu productivitate directă, Angajatul Anului 2022 este Ioan Berindeie, operator în Departamentul de Producție. În categoria celor fără productivitate directă, s-a impus George Cacovean, inspector calitate în Departamentul Calitate. Categoria “Gulere albe” a avut doi câștigători, cu același număr de voturi: Mircea Bucureștean, inginer echipamente în Departamentul Inginerie, și Sorin Dumitrache, șef de tură în Departamentul Producție.

Premiile au fost acordate de managerii de departamente. Festivitatea de premiere a avut loc în cadrul evenimentului de sfârșit de an.

Cu sediul central în Sint-Truiden, Belgia, și linii de producție în Germania, Mexic, China și România, VCST  este unul dintre cei mai mari producători și furnizori pentru industria automotive. Compania este specializată în producerea de componente de înaltă precizie, precum roți dințate, pinioane, piese de schimb și alte componente precum sistemele de frânare ABS.

Articole din aceeași categorie
Total
29
Share