Verifone recrutează 100 de specialişti români în următoarele 12 luni și le permite să lucreze de acasă

La un an de prezență în România, liderul fintech de soluții complete de plată și comerț la nivel global își intensifică eforturile de creștere a echipei de specialiști din Centrul de Inovare din București.

Verifone, care a achiziționat acum un an compania 2Checkout, intenționează să angajeze încă 100 de specialiști în 2022. Posturile vor fi disponibile în domenii variate: Software, Product Management, Digital Sales, Customer Support și Finance. În acest moment, în centrul din București lucrează aprope 400 de angajați.

Specialiștii români vor avea ocazia să fie implicați și să contribuie la proiecte globale și produse inovatoare din domeniul plăților și al comerțului digital, în toate aspectele sale. Compania oferă și programe dedicate de dezvoltare pentru angajați. Întrucât 40 la sută din echipa din București este formată din specialiști în tehnologie, o bună parte dintre aceste programe le este adresată lor.

“Proiectele dezvoltate în București implică cele mai noi tehnologii, de la soluții de cloud și microservicii până la criptomonede. Angajații de aici pot lucra cu unii dintre cei mai mari experți în domeniu și pot contribui la viitorul industriei de comerț electronic. Cele peste 60 de patente pe an trimise spre brevetare, create de echipa noastră de Global Engineering, reprezintă o dovadă a procesului de inovare în care este implicată compania”, declară Peyton O’Connor, Head of Human Resources, Verifone.

Verifone dezvoltă o platformă globală unificată de soluții de plată și comerț electornic pentru a oferi clienților săi și cumpărătorilor finali o experiență desăvârșită la finalul achizițiilor, indiferent de modul cum se efectuează plata, online sau offline, cu cardul sau alte metode. În portofoliul său global se găsesc soluții de plată variate, de la clasicele terminale de plată până la kiosk-uri de comandă din rețelele fast-food, tablete sau display-uri în taxi sau softuri specializate pentru plată.

“De la preluarea companiei 2Checkout, peste zece la sută din echipa inițială a fost promovată anul trecut, iar unii angajați au preluat roluri la nivel global în organizație. Compania promovează o cultură incluzivă, ce încurajează creșterea rolului femeilor în domeniul Tech. Există chiar un program dedicat în acest sens, Women Mentorship. Ediția din acest an a implicat peste 30 de mentori și persoane mentorate. Zece la sută au fost din România”, spune Peyton O’Connor.

Verifone România oferă și un program de internship dedicat tinerior – Verifone Internship Program. Anul acesta, nouă stagiari au beneficiat de acest program, iar cinci dintre ei au fost angajați pe poziții permanente.

În această perioadă, echipa își desfășoară activitatea remote, iar prezența la birou este benevolă. La Verifone, angajații au posibilitatea de a lucra într-unul din cele peste 100 de birouri pe care compania le are la nivel global.

Articolul anterior

Chinezii de la Topband vor produce controlere electronice inteligente la Timișoara. La capacitate maximă, fabrica va avea 1.000 de angajați

Articolul următor

Holcim pregătește noua generație de tehnicieni în industria cimentului. 20 de absolvenți ai Școlii Tehnice Holcim au un job asigurat în companie

Articole din aceeași categorie
Total
4
Share