VIDEO. Rămâne cum a stabilit: Klaus Iohannis candidează pentru un nou mandat de președinte. Ce își propune în 2019

Preşedintele Klaus Iohannis a reiterat, astăzi, că va candida pentru un nou mandat la alegerile prezidenţiale, şi a anunţat obiectivele pentru acest an.

“Începem anul 2019, un an cu foarte multe provocări, direct cu Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Avem deja, în luna mai, primele alegeri, sunt alegeri europarlamentare şi de pe acum vreau să spun că este foarte important să participăm la aceste alegeri. Cu cât mai mulţi alegători se prezintă la aceste alegeri, cu atât mai clar va fi rezultatul. La sfârşitul anului, vom avea alegeri prezidenţiale şi reiterez ce am mai spus: voi intra în competiţie pentru un nou mandat de preşedinte”, a spus şeful statului, citat de Agerpres.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Principalele sale obiective, pe parcursul acestui an, sunt “o mai profundă şi mai bună integrare europeană”, consolidarea poziției României în NATO şi a statului de drept în România. “Asta înseamnă, evident, şi continuarea în forţă a luptei împotriva corupţiei. Personal, obiectivul meu pentru alegerile prezidenţiale este câştigarea unui al doilea mandat de preşedinte al României”, a arătat Iohannis.

Şeful statului se declară optimist în ceea ce priveşte candidatura sa pentru un nou mandat și spune că nu se teme de nici un contracandidat. “Nu mă tem niciodată de contracandidaţi. Alegerile sunt alegeri. Cine doreşte să obţină un mandat trebuie să se prezinte în postura de candidat. Eu mă voi prezenta şi sunt optimist”, a mai spus Iohannis.

Întrebat cum ar fi o cursă prezidenţială cu Liviu Dragnea, preşedintele PSD, şeful statului a răspuns: “În final, important este ce doresc alegătorii, iar la sfârşitul anului 2019 vom şti ce preşedinte şi-au dorit românii”.

Articolul anterior

Angajații din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională primesc mai mulți bani de luna aceasta

Articolul următor

Studiu: Eșecul încurajează inovarea, consideră Generația Z

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share