Cele mai bune 60 de programe de internship din România, votate de studenți și proaspăt absolvenți: Harman International, METRO și KPMG, pe podium

Foto: freepik

Hipo revine cu un nou proiect, National Intern Day, prin care promovează oportunitățile de carieră destinate tinerilor la început de carieră.

23 mai este ziua în care Hipo îi sărbătorește pe interni și pe angajatorii care le oferă tinerilor oportunități profesionale. În premieră, lansează topul Cele Mai Bune Programe de Internship din România, în 2023, votate de studenți și tineri absolvenți.

Companiile și-au nominalizat oportunitățile disponibile, iar tinerii au putut să le aleagă pe cele mai bune și să candideze pentru ele. Peste 440 de tineri cu studii superioare, în domenii precum IT, inginerie, economie sau studii socio-umane, au votat Cele mai bune 60 programe de internship, în 2023, dintre oportunitățile nominalizate.

“Interesant este că primii trei angajatori din top activează în domenii diferite: Harman International – IT, METRO – retail și KPMG – consultanță. Dintre cele 60 de programe de internship, 41 la sută sunt angajatori din IT, urmați de inginerie, producție, consultanță, finanțe și retail”, spune Maria Marin, Project Manager @ National Intern Day, Hipo.

Hipo îi susține pe tinerii la început de carieră să exploreze piața muncii, candidând pentru programe de internship, și îi încurajează pe angajatori să le ofere cât mai multe oportunități în carieră. Unul dintre principalele criterii pe baza cărora peste 46 la sută dintre companii recrutează tineri pentru joburi entry-level este participarea la programe de internship, arată studiul Piața Forței de Muncă Hipo.ro în 2023.

Între 10 aprilie și 15 mai, prin 860 de voturi ale studenților și proaspăt absolvenților, au fost alese cele mai atractive programe de internship. 60 de companii sunt prezente în primul top despre cele mai bune programe de internship, alese de tineri. Cei interesați să descopere pot găsi mai multe informații aici.

DESPRE CATALYST SOLUTIONS

Este o companie de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 17 ani de activitate, a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum DevTalks, cea mai așteptată conferință IT, ce reunește 3.500 de profesioniști pasionați de web, online, cloud computing, big data și alte tehnologii sau trenduri IT, DevCon, cea mai influentă conferință dedicată profesioniștilor IT, hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare, Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, Top Talents România, program ce identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri, și studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori și așteptările pe care tinerii le au de la ei.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share