Wizz Air și Blue Air fac recrutări, săptămâna aceasta, la București

Tinerii care își doresc o carieră de însoțitor de bord au șansa de a se întâlni, în 20 și 21 aprilie, cu recrutorii a două companii aeriene.

Potrivit site-ului vreausafiustewardesa.ro, Wizz Air le dă întâlnire candidaților la București, pe 20 aprilie. Interviul este de tip Open Day (nu necesită înscriere prealabilă) și va avea loc la Hotel Angelo By Vienna House Bucharest, din Otopeni, de la ora 9.

Pentru a fi însoțitori de bord Wizz Air, candidații trebuie să aibă peste 18 ani, să dețină un pașaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenți în engleză, în scris și vorbit, să știe să înoate și să aibă peste 1,65 m (pentru persoanele de sex feminin) sau 1,75 m (masculin). În plus, contează experiența în relația cu clienții și abilitățile excelente de comunicare, flexibilitatea pentru programul în schimburi și plăcerea de a lucra în echipă. Cei care se vor prezenta la interviu trebuie să aibă asupra lor un CV în limba engleză, o scrisoare de referință de la un fost/actual angajator/profesor și două fotografii (bust și full body).

O zi mai târziu, și Blue Air organizează o sesiune de recrutare de însoțitori de bord, tot la București. Interviul este de tip Open Day și se va desfășura la Angelo Hotel, între orele 10 și 16. Important: participanții trebuie să posede atestat de membru de echipaj de cabină, eliberat de AACR sau de orice altă Autoritate Aeronautică din cadrul UE, recunoscută de AACR. Documentele necesare la interviu vor fi CV-ul, o fotografie recentă și atestatul de membru al echipajului de cabină.

Pentru a deveni însoțitor de bord la Blue Air, trebuie să ai peste 18 ani, diplomă de bacalaureat, înălțime peste 1,70, să vorbești limba engleză la nivel avansat (orice altă limbă străină în plus este un avantaj). Candidatul perfect trebuie sa aibă abilități excelente de comunicare, să arate că poate munci sub presiune și că poate să lucreze ușor în echipă, dar și să aibă disponibilitate de relocare în oricare dintre bazele Blue Air.

Articolul anterior

Tenaris: Ultima săptămână de înscrieri pentru internship-urile plătite

Articolul următor

Două treimi dintre angajații români lucrează peste program

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share