Work from the airport: Nooka Space instalează primele birouri inteligente în aeroportul din Cluj

Nooka Space, dezvoltatorul primei rețele de birouri inteligente de proximitate din lume, semnează un parteneriat strategic cu Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și amplasează, în terminalele de plecări interne și internaționale, noile modele de birouri inteligente pentru spații interioare, Nooka Air.

Birourile indoor Nooka Air sunt autonome, izolate fonic, dispun de acces și control inteligent. Oferă intimitate, siguranță și o calitate optimă a aerului. Cu o aplicație mobilă personalizată, birourile Nooka Air din Aeroportul Internațional Cluj pot fi ușor de gestionat și utilizat de pasagerii care doresc să se concentreze asupra muncii lor sau să se relaxeze în timp ce așteaptă zborul, fără a fi distrași de zgomotul și agitația din aeroport.

“La fel ca multe alte industrii din întreaga lume, aeroporturile se confruntă în continuare cu efectele pandemiei și sunt nevoite să ofere o atenție sporită pentru experiența și protecția pasagerilor, ca să le ofere siguranță și bunăstare. Elementele care susțin nevoia de spații private de relaxare sau de lucru devin o necesitate. Nooka Space vine cu o soluție inovatoare și lansează Nooka Air, noul model de birou inteligent, care poate fi utilizat ca spațiu privat pentru a lucra concentrat sau pentru a te relaxa, fără a fi distras de zgomot și aglomerație”, spune Sandu Băbășan, CO Founder Nooka Space.

Birourile Nooka Air sunt proiectate special ca spații private, care să ofere un grad de intimitate sporit și condițiile necesare pentru a lucra cât mai productiv. Sticla acustică laminată de 12 mm grosime, îmbrăcată în folie acustică, asigură o izolare fonică performantă, iar sistemul integrat IoT permite controlul total asupra accesului, ventilației sau iluminatului, din aplicația mobilă.

Nooka Space își propune să dezvolte o rețea extinsă de birouri inteligente în aeroporturile unde există o cerere crescută de spații de tip flex work și relaxare. Este în negocieri avansate și aproape de a semna contracte cu nouă aeroporturi din Europa de Vest. Conform datelor ce apar în istoricul rezervărilor din aplicație, unu din trei utilizatori și-au prelungit intervalul de rezervare.

Modelele de birouri inteligente dezvoltate de Nooka Space sunt adaptate pentru spații exterioare și pentru spații interioare. Pot fi amplasate cu ușurință oriunde, de la zone rezidențiale și spații publice, până la centre comerciale, gări și aeroporturi.

Lansat la finalul anului 2020, startup-ul Nooka Space are misiunea de a dezvolta o rețea globală de birouri de proximitate și de a crește o comunitate de utilizatori. Birourile sale de proximitate integrează în mod inovator funcționalitățile și resursele logistice necesare unui birou cu tehnologii de ultimă generație. Prin aplicația Nooka Space, orice birou Nooka poate fi controlat inteligent de utilizatori, de la rezervarea intervalului dorit, până la personalizarea condițiilor ambientale de lucru. Birourile Nooka se regăsesc în țări precum Olanda, Austria, Germania, România, Irlanda, Elveția, Italia și Franța.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share