Zitec și-a mărit echipa în 2020, se apropie de pragul de 200 de angajați și continuă să recruteze

Anul trecut, compania Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluții și servicii de transformare digitală, s-a concentrat și pe creșterea echipei și atragerea de oameni talentați printr-un proces de recrutare exclusiv online.

Compania a încheiat anul cu o echipă de 187 membri, în creștere cu 22 la sută față de decembrie 2019, după ce i s-au alăturat 58 de noi colegi. În continuare, Zitec urmărește extinderea echipei cu specialiști precum PHP Developer, Magento Developer, Security Analyst, DevOps Engineer, Lead Frontend Engineer, Content Marketer și Business Developer.

În 2020, Zitec a înregistrat o cifră de afaceri de 10,5 milioane de euro, în creștere cu 50 la sută față de anul precedent. În ultimii zece ani, evoluția companiei s-a menținut pe un trend ascendent, cu o rată medie anuală de creștere a afacerilor de 29 la sută. 

Pentru anul acesta, Zitec mizează pe dezvoltarea segmentelor de dezvoltare software, soluții cloud și e-commerce, aplicații de mobil și soluții blockchain, web design și digital marketing. Pe lângă aceste direcții, compania va investi în continuare în dezvoltarea produselor proprii – Regista și Mirro.io, menite să susțină companiile private și instituțiile publice în procesele lor de transformare digitală.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Anul trecut, echipa Zitec s-a implicat activ în accelerarea procesului de transformare digitală în multe domenii, iar acest lucru s-a reflectat și în veniturile anuale înregistrate, în creștere cu 50 la sută față de 2019. Prin demersurile noastre de digitalizare, dar și prin diversificarea gamei de servicii, ne-am susținut clienții și partenerii, indiferent că vorbim de companii private sau de instituții publice, cu soluții prin care să-și eficientizeze activitatea și să reducă astfel din efectele negative ale pandemiei”, declară Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, aplicații mobile, blockchain și servicii de digital marketing. Este una dintre puţinele companii româneşti certificate Google Cloud Premier Partner, Microsoft Application Development, Microsoft Gold Cloud Platform, Amazon AWS Technology Partner și furnizor al platformei de soluții e-commerce în cloud VTEX și Adobe Solution Bronze Partner.

Pentru activitatea sa din 2019, Zitec a fost desemnată “Compania Anului” la Gala ANIS România 2020 și “Angajatorul anului” la Romanian Business Services Forum & Awards 2020. Pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizată în topul agențiilor de digital din România, conform Forbes, în 2020 și 2019. În 2019, Zitec a fost declarat “Best Workplace” la Romanian Business Services Awards și a primit Premiul Juriului pentru “Angajatorul anului” la Romania Insider Awards, după ce, cu un an în urmă, s-a clasat în Top 3 al celor mai apreciați angajatori din România, conform site-ului undelucram.ro, și în “Topul companiilor din IT pentru care să lucrezi” realizat de Revista BIZ.

Articolul anterior

Banca Transilvania, cel mai valoros brand bancar din România. BRD, cealaltă bancă din Top 500 mondial, în pierdere de viteză

Articolul următor

CBRE îl atrage în echipa sa pe Muler Onofrei, un expert cu peste 18 ani de activitate în real estate

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share