4mind Benefits lansează abonamentele individuale pentru servicii de coaching și psihoterapie, prin BenefitOnline.ro

PLATFORMĂ. 4mind a lansat, în iulie, primele abonamente corporate de sănătate mintală din Romania, ce includ ședințe de consiliere psihoterapeutică și coaching, oferite de zeci de specialiști.

La trei luni de la lansarea abonamentelor pentru companii, 4mind Benefits vine cu o ofertă directă și către angajații lor, prin adăugarea abonamentelor de psihoterapie, coaching, consiliere în nutriție și parenting în platforma de beneficii BenefitOnline.ro.

Pornită pe durata stării de urgență Covid-19, sub forma unui serviciu pro-bono, oferit companiilor pentru a-și susține emoțional angajații, platforma 4mind a lansat, în iulie, primele abonamente corporate de sănătate mintală din Romania, ce includ ședințe de consiliere psihoterapeutică și coaching, oferite de zeci de specialiști din țară.

“Deși am gândit abonamentul pentru a fi oferit angajaților de companiile în care lucrează, am identificat și nevoia ca ei să-l poată achiziționa direct. În sfera beneficiilor ce abordează sănătatea mintală și echilibrul emoțional, suntem abia la început de drum în Romania. Pe de o parte, pentru că ani de zile sănătatea psihică a fost un subiect tabu, despre care nu se discută nicăieri, și cu atât mai puțin la muncă. Pe de altă parte, aceste tipuri de abonamente erau rareori oferite – companiile fie nu le aveau în pachetul de angajare, fie nu aveau bugete alocate în acest sens. De aceea, ne-am dorit – iar cu ajutorul BenefitOnline.ro am reușit într-un timp record – să oferim și angajaților posibilitatea de a-și achiziționa acest abonament direct, dacă încă nu le este oferit de angajator la nivelul întregii companii. Am găsit nu doar un partener foarte deschis, ci și o soluție unică pe piața din România, ce permite angajaților utilizarea bugetului personal și al celui alocat de angajator pentru beneficiile extrasalariale”, declară Adina Pintea, unul dintre co-fondatorii 4mind.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Din platforma BenefitOnline.ro, se pot achiziționa, la prețul de 480 lei/an, pachete de servicii  de psihoterapie, consiliere în nutriție, parenting sau coaching, ce includ câte patru ședințe individuale de consiliere, acces gratuit la webinariile 4mind, acces nelimitat la asistentul virtual de wellbeing Serena și conținut online de specialitate.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Trăim o perioada cu multe necunoscute, în care presiunea psihică este mare, iar nevoile de consum s-au schimbat radical peste noapte. Ne bucură să putem oferi celor peste 206.000 de utilizatori din BenefitOnline beneficii care să-i ajute să-și păstreze echilibrul emoțional, sănătatea fizică și o bună stare psihică. Am fost mereu conștienți de faptul că interesul de care se bucură platforma noastră și creșterea spectaculoasă din ultimii ani se datorează în mare măsură și partenerilor cu care lucrăm și ofertelor atractive pe care ei le oferă portofoliului nostru de clienți. Am găsit în 4mind partenerul ideal pentru a acoperi o nevoie pregnantă în aceste zile, prin faptul că oferă, la un preț accesibil, consiliere la distanță, pentru nevoi diverse, cu o rețea extinsă de specialiști. Sperăm ca acest tip de beneficii să ajute cât mai multor angajați și companii, și să contribuim la creșterea gradului de conștientizare și prevenție în sfera sănătății mintale”, spune Stelian Bogza, co-fondator BenefitOnline.ro.

DESPRE 4MIND

Este prima platformă românească cu beneficii de sănătate emoțională pentru angajați, care oferă servicii variate de psihoterapie și coaching, sub forma unui abonament. Fondat cu o investiție de 60.000 de euro, start-up-ul este prezent pe piață din aprilie 2020, când a lansat inițiativa Pro bono de solidaritate în perioada coronacrizei și a pus la dispoziția a 40.000 de angajați servicii de psihoterapie și coaching gratuite. Abonamentul 4mind este cel mai accesibil abonament de sănătate mintală din România și se adresează atât companiilor, cat si persoanelor fizice.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share