7card lansează un program care ajută companiile să creeze programe de wellbeing pentru angajați și să beneficieze de deduceri fiscale

Liderul sectorului de corporate wellbeing din România lansează programul “Prima Sută”, prin care își propune să susțină companiile în crearea de programe dedicate bunăstării angajaților. 

Prin această proiect, 7card încurajează utilizarea facilității fiscale, conform căreia, în 2024, cheltuielile angajatorilor cu beneficii oferite angajaților pentru accesarea facilităților sportive și fitness, în limita a 100 euro/ angajat/ an, sunt scutite de taxe. 

“S-a vorbit mult despre această facilitate fiscală și despre valoarea pe care companiile o pot deduce. Multe voci s-au declarat nemulțumite de scăderea plafonului de la 400 la 100 de euro. Ce propunem noi e o schimbare a perspectivei: Avem totuși un plafon de 100 euro (în 2022, plafonul era 0), haideți să-l folosim! Rolul nostru, ca lideri ai industriei, este să le arătăm companiilor cum pot maximiza aceste sume ca să creeze programe cu adevărat generatoare de valoare, pentru ele și pentru angajații lor”, declară Dan Moraru, Country Lead 7card. 

7card își asumă rolul de partener alături de care organizațiile pot implementa programe complete de wellbeing pentru angajați, care să ia în considerare nevoile și prioritățile lor și bugetele disponibile. 

Programul “Prima Sută” conține pași și acțiuni concrete ce sprijină integral provocările companiilor, prin expertiză sau resurse care le lipsesc angajatorilor. 7card propune un set strategic de instrumente ce completează bugetul de 100 de euro și îi maximizează impactul. Proiectul aduce cu sine o echipă dedicată pentru implementare, consultanță în gestionarea bugetului de investiții și peste 100 de pachete personalizate de gratuități pentru angajați, acces la aplicații digitale și săli de fitness și  programe pentru încurajarea stării de bine a angajaților. Companiile beneficiază de o abordare testată, care generează return-on-investment și transformă astfel de inițiative în adevărate exemple de bune practici, la nivel de politici interne. 

7card este singura soluție completă de wellbeing din România, pentru companii și angajații lor. Oferă acces la cea mai largă varietate de activități de relaxare și sport, disponibile în aplicația 7card și care ajută companiile să joace un rol semnificativ în asigurarea bunăstării angajaților lor,  prin programul corporativ de wellbeing. 

Angajații au acces la peste 530 de centre de fitness, yoga, pilates, piscine, studiouri de dans sau escaladă, plus alte 30 de activități. Utilizatorii 7card au acces la programe de wellbeing care oferă consiliere, programe de nutriție, mindfulness, educație de wellbeing, ce pot fi continuate și în perioadele de pauză de la activitatea de fitness.  

Cu peste 12 ani de activitate, 7card susține peste 250.000 de angajați din peste 1.500 de companii în 57 de orașe din România, din toate domeniile de activitate și toate dimensiunile, să-și construiască programul ideal de wellbeing. În ianuarie 2022, a fost achiziționat de Gympass, operatorul global #1 în servicii de corporate wellbeing, cu operațiuni în 11 țări din America de Nord și Centrală, America de Sud și Europa. 

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share