Acasă la Ursus Breweries: un birou cu design modern, care îți spune povestea berii

Ne petrecem o bună perioadă de timp la birou, iar pentru a avea performanță este foarte important să simțim că facem parte dintr-o echipă unită și că ne desfășurăm activitatea într-un mediu plăcut, în care găsim tot sprijinul de care avem nevoie pentru a ne descoperi atuurile și pentru a le valoriza.

Pentru Ursus Breweries, oamenii sunt cei mai importanți. Datorită echipei reușește să-și mențină poziția de lider în industria berii și să le ofere consumatorilor o gamă variată de beri cu și fără alcool, care dau viață momentelor de bucurie petrecute alături de cei dragi.

Tonuri de cupru și zone inspirate de natură

După o perioadă dificilă, în care propriile case s-au transformat în birouri, colegii din echipa Ursus Breweries s-au reîntâlnit într-un spațiu complet reamenajat, modern și adaptat pentru stilul de lucru hibrid. Cei care preferă să lucreze de la birou au la dispoziție săli dotate cu tehnologia de ultima oră pentru a colabora eficient. Provocarea de a redecora spațiul și de a-l transforma într-o zonă care să reflecte identitatea companiei a fost acceptată de o echipă de arhitecți, care a integrat elemente inspirate de industria berii în fiecare zonă.

Încă de la primii pași în birou, îți dai seama că ai ajuns pe tărâmul Regelui Berii. Recepția, inspirată de recipientele de fermentare a berii, este făcută din cupru și este ornată cu nituri, iar peretele este decorat cu casete luminoase cu logo-urile tuturor berilor din portofoliu. Apoi, pe măsură ce avansezi înspre spațiile de lucru, poți remarca elemente de decor personalizate sau corpuri de iluminat inspirate tot de echipamentele folosite în procesul de pregătire a berii, dar și mobilier confortabil și frumos colorat, ideal pentru a petrece câteva clipe stând de vorbă cu colegii.

Acum accentul este pus pe spațiile colaborative. De aceea, au fost create mai multe săli care se pretează pentru lucrul în echipă, al căror nume este inspirat de brandurile din portofoliu, printre care Ursus, Ursus Cooler, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro sau Kozel. În același timp, a fost implementat un sistem de tip desk-sharing, astfel că aceia care aleg să lucreze de la birou au libertatea de a-și rezerva orice spațiu doresc, fără să mai fie nevoie să lucreze mereu din același loc.

Colegii din echipa Ursus Breweries s-au reîntâlnit într-un spațiu complet reamenajat, modern și adaptat pentru stilul de lucru hibrid.

O atenție sporită a fost acordată și cafeteriei, care primește vizitatorii într-o atmosferă relaxată, asemănătoare celei dintr-un pub, unde mergi alături de cei dragi. Aceasta a fost amenajată ca să le ofere membrilor echipei Ursus Breweries o zonă potrivită pentru a servi prânzul sau pentru întâlniri de lucru, dar și cu gândul de a găzdui lansări de produs sau chiar petreceri în echipă. Arhitecții au ales pentru această zonă o paletă de culori inspirată de natură, cu zone care amintesc de ingredientul de bază al berii – hameiul.

Echipa de arhitecți a integrat elemente inspirate de industria berii în fiecare zonă.

În inima orașului, cu grijă față de natură

Din grijă pentru natură, au fost reutilizate structurile elementelor de mobilier din vechiul birou. Acestea au primit fețe noi, care se integrează perfect în noul concept. Pentru zonele verzi, au fost alese, în mare măsură, plante naturale, iar cele artificiale, care se regăsesc în anumite zone, au fost confecționate din materiale reciclate.

Într-o atmosferă atât de prietenoasă și relaxată, ideile inovatoare pentru proiecte, experiențe sau produse noi este clar că vin mai rapid. În plus, dacă ești în echipa potrivită, ai deja tot ce îți trebuie pentru a-ți rafina ideile și pentru a le transforma în proiecte cu impact real, de care să te bucuri și tu și potențialii clienți.

DESPRE URSUS BREWERIES

Este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul său sunt URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, alături de marca de cidru Kingswood. Deține trei fabrici de bere, în Brașov, Buzău și Timișoara, și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Face parte din Asahi Europe & International. Mai multe informații despre companie și despre programele sale pot fi găsite pe ursus-breweries.ro și desprealcool.ro.

Articole din aceeași categorie
Total
8
Share