Adobe România, câștigătoare la Gala ANIS pentru categoria Software Product of the Year – Adobe Express

Implicată majoritar în cercetare și dezvoltare software pentru produse Adobe cu impact global, compania Adobe România a fost desemnată câștigătoare la categoria Software Product of the Year la Gala ANIS, eveniment anual ce recunoaște și premiază cele mai importante realizări ale industriei IT.

Adobe Romania s-a regăsit printre cele patru companii finaliste la categoria Software Product of the Year, câștigând premiul. Adobe Express este un instrument all-in-one de design, pentru fotografii și pentru video, care face accesibilă crearea de conținut pentru toată lumea, indiferent de nivelul de experiență, prin valorificarea puterii AI și multiplicarea valorii ecosistemului Adobe existent.

Cu inteligența artificială generativă concepută pentru uz comercial, Adobe Express revoluționează modul în care oamenii și companiile din toată lumea transformă ideile în conținut remarcabil și campanii uimitoare pe rețelele sociale. Adobe Express este folosit de milioane de utilizatori la nivel global – de la studenți la antreprenori solo, la profesioniști în creație, la întreprinderi mici și până la cele mai mari companii -, pentru crearea de conținut unic, videoclipuri captivante, PDF-uri uimitoare vizual, note digitale și fluturași și CV-uri remarcabile.

Pentru creatorii de conținut, Adobe Express este complementul perfect pentru Photoshop, Illustrator, Premiere Pro și Acrobat și oferă importarea, editarea și sincronizarea elementelor între aceste aplicații fără probleme. Acest lucru ajută și munca în echipă sau colaborarea în timp real.

Adobe Express este folosit de milioane de utilizatori la nivel global.

Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii (ANIS) premiază excelența în IT din 2015. Astfel, își dorește să celebreze inițiativele companiilor din industrie, la nivel de startups și al marilor companii. În competiție se pot înscrie toate companiile de software și servicii din România, fie că sunt sau nu membre ANIS. Fiecare dintre cei interesați poate candida pentru mai multe categorii de premii.

“Ne bucurăm că inovațiile produsului Adobe Express nu au trecut neobservate. Suntem preocupați constant să oferim cele mai bune produse clienților noștri, să inovăm și să contribuim la dezvoltarea globală, în egală măsură în care suntem preocupați de gradul de satisfacție al angajaților noștri în companie. Premiul primit ne arată că suntem pe traiectoria potrivită și setează noi standarde pe care să le trecem în viitor”, declară Cris Radu, Site Leader Adobe România și VP of Engineering Digital Experience.  

Cu peste 30.000 angajați la nivel global și o echipă în România de 1.200+ specialiști, Adobe este unul dintre cei mai apreciați angajatori, cu o cultură orientată către angajați și un mediu de susținere recunoscut repetat de companii independente ce măsoară gradul lor de satisfacție. A primit certificări și premii internaționale importante, ce reflectă calitatea mediului de lucru: certificarea Great place to Work și prezența în topuri ca Forbes World’s Most Admired Companies și Forbes 100 Best Companies.

Înființată în 1998, ANIS reprezintă interesele companiilor IT românești și sprijină dezvoltarea industriei locale de software și servicii, creșterea atât a companiilor implicate în proiecte de externalizare, cât și a celor ce generează proprietate intelectuală, prin crearea de produse. Reunește peste 160 de companii mici și multinaționale, firme cu capital românesc sau străin, cu sedii în toate marile centre IT din țară, ceea ce-i asigură reprezentativitate la nivel național.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share