Foto: Design Thinking Forum

Din 1 august, Ana Krasovschi pleacă din Comitetul Executiv al Carrefour România și părăsește și rolul de director Resurse Umane.

De când s-a alăturat Carrefour, în 2000, înainte de deschiderea primului hipermarket din România, Ana Krasovschi a condus echipa de Resurse Umane, a trecut prin multiple etape de dezvoltare și a contribuit astfel la succesul companiei în România. Până la numirea unui înlocuitor permanent, Irina Chende, director Reward și Dezvoltare Resurse Umane, va asigura managementul interimar al departamentului.

“Ana Krasovschi a dezvoltat şi implementat strategia de Resurse Umane pentru toate liniile de business ale Carrefour România. De-a lungul timpului, a avut o contribuţie semnificativă la creşterea puternică a afacerii şi la transformarea Carrefour în organizaţia modernă şi agilă care este astăzi, remodelând complet procesele de Resurse Umane din zona de management al talentelor sau de învăţare şi dezvoltare. Prin toate acestea, Ana Krasovschi a jucat un rol activ în construirea unei companii de top, angajator preferat, şi recunoscută pentru practicile sale inovatoare”, transmit reprezentanţii Carrefour.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Grupul Carrefour este prezent în 34 de țări, cu circa 10.100 magazine și peste 471.000 de angajați. În 2001, Carrefour a fost primul retailer care a adus conceptul de hipermarket în România. Compania are astăzi, pe piaţa locală, peste 370 de magazine.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

78 de motive pentru care nu ar trebui “să te faci” farmacist

Câteva zeci de farmaciști care fac parte din grupul #SuntFarmacist, de pe…

Viață de chirurg: “Dintre toate specialitățile medicale, cele chirurgicale au fost mereu lăsate la urmă”

Dr. Laura Zarafin, medic secția ATI a Spitalului Colentina, consideră că riscurile…

Scrisoarea unui medic către ministrul Sănătății: “Înainte să avem un examen de rezidențiat mai exigent, e nevoie de o curățenie generală în sistemul universitar”

Un medic român îi răspunde dur, printr-o scrisoare deschisă, ministrului Sănătății, Sorina…

Președinta Colegiului Farmaciștilor din Iași: Farmaciile rămân fără angajați, fiindcă specialiștii refuză să lucreze pe salarii mizere

Farmaciile rămân fără angajați,  fiindcă mulți absolvenți ai Facultății de Farmacie aleg…