Arnia Software își extinde prezența pe piața de dezvoltare din Cluj-Napoca și își mărește echipa cu încă 100 de specialiști IT

Compania românească de dezvoltare software își extinde prezența pe piața de dezvoltare din Cluj-Napoca, unde are deja un centru de excelență de cercetare și dezvoltare, în care a investit cinci milioane de euro.

Arnia are peste 100 de posturi disponibile și plănuiește să-și extindă echipa, în lunile următoare, cu mai mulți programatori specializați pe tehnologii variate, de la DevOps Engineer și Java Developer la Sharepoint Developer și Solutions Architect.

Arnia Software și-a consolidat poziția de lider pe piața de dezvoltare software și consultanță IT din România prin nivelul de senioritate și cunoștințele tehnice avansate și prin vastă experiență a consultanților Arnia în proiecte tehnologice globale. Biroul din Cluj, care găzduiește un centru de cercetare și dezvoltare, este responsabil și pentru unele dintre cele mai importante și avansate proiecte și aplicații cu impact la nivel global.

Arnia și-a extins de curând și spațiul de lucru, odată cu mutarea într-un nou spațiu de birouri. Situat în noul centru de business SCALA Center din Cluj-Napoca, acesta dispune de facilități  menite să sprijine operațiunile de creștere ale companiei. Cu o suprafață generoasă destinată colaborării, noul sediu va oferi cadrul necesar furnizării de servicii tehnologice de excepție clienților din toată lumea.

Extinderea noului sediu al Arnia Software vine ca un pas firesc în dezvoltarea companiei, care intenționează să continue să inoveze și să ofere servicii tehnologice de top clienților săi internaționali.

DESPRE ARNIA SOFTWARE

Este un grup românesc de dezvoltare software, cu peste 500 de consultanți IT, peste 350 de proiecte Agile finalizate și o experiență de peste 15 ani în crearea echipelor de succes pentru companii globale ce activează, printre altele, în domeniul financiar, software, hardware și retail.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share