Centrul de servicii ALTEN din București fuzionează cu cel din Varșovia. Compania vrea să angajeze 300 de oameni în România, în 2023

Cele două Delivery Centers ale ALTEN Group din România și Polonia fuzionează într-o nouă entitate: ADC Eastern Europe – ALTEN Delivery Center Eastern Europe.

Noua organizație cumulează expertiza și resursele centrelor din România și Polonia și le va oferi clienților săi o gamă mai amplă de servcii și o abordare integrată a proiectelor de inginerie și IT. “Această integrare strategică reprezintă un pas natural în contextul unei piețe tot mai dinamice. Prin unirea celor două centre, dorim să ne diversificăm serviciile și portofoliul de clienți și să ne poziționăm favorabil pe piața est-europeană”, declară  Delia Orhei, director general ADC Eastern Europe.

Până la sfârșitul anului, compania plănuiește să angajeze circa 300 de profesioniști în România și 200 în Polonia, și să deschidă un nou sediu în Varșovia. Echipele ADC Eastern Europe includ consultanți cu specializări tehnice, precum Catia V5/ V6, Creo/ Pro Engineering, Matlab/ Simulink, Enovia 3Dcom, SAP, Embedded, C/C++, Java, C#, Mobile, Python, dar și consultanți cu experiență în logistică sau customer support, vorbitori de diferite limbi străine. Posturile disponibile pot fi consultate pe pagina de LinkedIn a companiei.

ALTEN Delivery Center Eastern Europe face parte din rețeaua de centre offshore a grupului francez ALTEN, alături de centre din alte regiuni, precum Maroc, Mexico, Spania sau India. Are peste 400 de angajați, trei sedii (Iași, București și Gliwice) și oferă servicii de consultanță în domeniul tehnic. A dezvoltat parteneriate cu clienți din industria auto, aeronautică, energetică, financiară sau medicală.

Înființat în 1988, Grupul ALTEN sprijină strategiile de dezvoltare ale clienților săi în domeniile inovației, cercetării și dezvoltării IT. Colaborează cu organizații din aeronautică, apărare, sectoarele naval, auto, feroviar, energetic, medical, financiar, retail, telecomunicații și servicii. Are peste 52.700 de angajați, în peste 30 de țări. 88 la sută dintre ei sunt ingineri.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share