Cognizant Softvision deschide un nou studio în Timișoara și caută oameni care să se alăture echipei de aproape 400 de profesioniști tech

Una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din lume deschide un nou studio în Timișoara.

Noul studio este situat în una dintre cele mai noi și moderne clădiri de birouri din Banat – United Business Center 0, parte a Iulius Town Timișoara. Cu peste 2.100 mp, este complet dotat și gata să ofere angajaților o experiență nouă. Pe lângă vederea panoramică spectaculoasă asupra orașului, ei se pot bucura de opționalitate și de beneficiile lucrului dintr-un spațiu deschis și creativ sau din spații speciale, orientate pe diverse nevoi de business.

“Modelul nostru Studio eXPerience are o abordare centrată pe fiecare dintre noi, fie că suntem clienți sau angajați Cognizant Softvision. Aducem oamenii mai aproape de dezvoltarea produselor noastre, prin eliminarea zidurilor care există în mod tradițional între producție și talent. Acest studio este cel mai bun upgrade de care te poți bucura, dacă vrei să lucrezi din Timișoara. E cu adevărat The Place To Be! Now & Beyond, așa cum afirmă Employee Value Proposition-ul nostru”, declară Raul Petrașcu, Head of Communities Romania & Timișoara Studio Manager.

Zece ani pe piața din Timișoara

În 2022, Cognizant Softvision a celebrat împlinirea a zece ani pe piața din Timișoara. Angajații au sărbătorit împreună acest milestone și au privit cu drag la ultimul deceniu.

“Suntem norocoși să avem o cultură vibrantă, dezvoltată de 24 de ani în România. În urmă cu zece ani, am început la Timișoara cu câteva idei și o mână de oameni, am crescut organic și am construit o comunitate puternică, pasionată de tehnologie și inovație. De când am fost achiziționați de Cognizant, în 2018, am muncit intens la construirea și menținerea unei culturi organizaționale ce depășește așteptările și inspiră și alte studiouri și regiuni din rețeaua noastră globală”, spune Mihai Constandiș, Country Manager România, AVP, Community Head Europe (GGM – Global Growth Markets).

Echipa locală este în creștere

În Timișoara, la fel ca în toată România, angajații colaborează cu colegi din SUA, Argentina, India, Filipine, Australia și alte colțuri ale lumii. Toți lucrează la proiecte inovatoare, pentru companii de talie mondială. Specialiștii Cognizant Softvision furnizează soluții transformatoare pentru toate industriile, cum ar fi serviciile bancare și financiare, asigurări, farmacie și științe medicale sau auto și retail. La nivel național, compania are studiouri în Timișoara, Cluj-Napoca, București, Iași și Baia Mare și peste 2.500 de angajați.

“Angajăm constant oameni pasionați. În hub-ul din Timișoara avem aproape 400 de angajați, inclusiv colegi care lucrează doar remote, în orașe precum Arad, Hunedoara și Craiova. Recrutăm activ profesioniști din toate tehnologiile, de la Java, la Full Stack Web, .NET, DevOps, Mobile, QA, dar și Business Analysts ori Project Managers. În acest moment, recrutăm la nivel național și înțelegem că oamenii nu trebuie să lucreze fizic în studiourile noastre. Le dăm putere să aleagă o experiență de lucru hibridă, care se potrivește cel mai bine stilului lor de viață”, explică Raluca Dolan, director HR Cognizant Softvision.

Posturile disponibile la Cognizant Softvision pot fi găsite aici.

DESPRE COGNIZANT SOFTVISION

Este divizia de inginerie digitală integrată a Cognizant, una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din lume. Lucrează cu cele mai mari organizații globale și creează produse și soluții digitale complete și de impact end-to-end, care conectează brandurile cu clienții și oferă inovație durabilă și agilitate ce inspiră implicarea și transformarea afacerii.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share