Banner

Comdata recrutează 400 de operatori Call Center în București, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Brăila și Buzău

Randstad Italia SpA, divizia de plasare permanentă, selecționează operatori Call Center pentru Comdata Service, o firmă de call center care oferă servicii în limba italiană.

Comdata este un lider în domeniul telecomunicațiilor și se află într-o fază de expansiune puternică pe piața internațională. Persoanele selectate vor munci în una din sucursalele din România ale Comdata Group și pot alege din cele șapte orașe: Brăila, București, Constanța, Craiova, Galați, Pitești sau Buzău.

Pentru a participa la selecție, candidații trebuie să vorbească limba italiană la nivel conversațional – pe lângă română, ca limbă maternă -, să aibă disponibilitatea de a se muta în România, dacă trăiesc într-o altă țară, și să aibă cunoștințe de operare PC. Angajatorul le va oferi suport pentru transfer (dacă este cazul), contract de muncă cu salariu fix, bonus în funcție de performanțe, formare continuă plătită, oportunități de creștere profesională și asigurare medicală privată. Persoanele interesate sunt invitate să trimită CV detaliat la adresa de mail valeccedile@gmail.com.

Comdata Service, care are deja peste 2.500 de angajați în România, face parte din Grupul Comdata, prezent la București din 2008. După fuziunea cu firma românească IPS, din Craiova, a mai deschis şase centre operative. Comdata are peste 16.100 de angajați în mai multe țări. În afara celor 15 huburi operaționale din Italia, grupul deține birouri în Cehia, Argentina și Turcia.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share