Compania biofarmaceutică Takeda România are un nou Country Manager

Din 1 ianuarie, Todor Kesimov a fost numit Country Manager al companiei bio-farmaceutice Takeda România.

Todor Kesimov activează în compania Takeda din 2012 și a ocupat până de curând funcția de Country Manager în Bulgaria. Și-a început activitatea la Takeda ca Business Controller România și Bulgaria.

A ocupat și funcția de director financiar în regiunea Balcanilor. Până recent, a îndeplinit rolul de Country Manager interimar pentru România, în timp ce coordona și activitatea din Bulgaria. Este membru al consiliului de administrație al Asociației Bulgare a Producătorilor de Produse Farmaceutice bazate pe Cercetare (ARPharM) și al Asociației de Afaceri Japonezo-Bulgare (JBBA).

“Aștept cu nerăbdare să contribui la îndeplinirea ambițiilor îndrăznețe ale Takeda din următorii ani și să continuăm să impulsionăm inovația în cele patru arii terapeutice majore: oncologia, gastroenterologia, hematologia și bolile rare”, declară noul Country Manager al Takeda România.

Todor Kesimov vorbește fluent, pe lângă bulgară, engleză și rusă, și deține o diplomă de BA (Hons) în Studii Internaționale de Afaceri și Management obținută la Regent’s Business School, Londra.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share