Banner

Cum poți să ajuți un prieten programator să-și găsească jobul dorit și să câștigi 15.000 de lei brut. Luxoft oferă un superbonus prin programul de recomandări

Luxoft, una dintre cele mai mari companii de dezvoltare software şi soluţii IT din România, plătește un superbonus de 15.000 de lei brut persoanelor care recomandă cu succes un specialist pentru rolurile de Senior Java Developer, Senior QA Automation Engineer, Senior Front-end Angular Developer, Senor Front-end React Developer, Senior C/C++ Developer, Senior C Embedded Developer.

Programul de referral Luxoft este disponbil atât pentru angajați, cât și pentru audiența externă. Condiția pentru acordarea bonusului este ca persoana recomandată să accepte oferta de angajare și să rămână angajată în companie minimum trei luni. Viitorii angajați vor lucra într-o echipă de profesioniști motivați, cu acces la cele mai noi tehnologii, metodologii, tehnici și instrumente, pentru a-și menține concentrarea asupra inovațiilor tehnologice și de dezvoltare.

Cei care vor să facă o recomandare trebuie să intre pe acest link de pe pagina de cariere a companiei și să apese butonul “Recommend a Friend”, pentru oricare dintre rolurile de senior, până pe 30 noiembrie. Regulamentul pentru programul de recomandări poate fi găsit aici.

Angajații actuali ai Luxoft, care nu sunt eligibili pentru recomandări, pot candida pentru posturile vacante prin programul de mobilitate internă și au posibilitatea să-și găsească noi oportunități, în aceeași locație sau în una nouă. Gândit pentru a permite dezvoltarea unor noi skill-uri sau capacități și pentru a maximiza retenția angajaților în companie, Internal Mobility (IM) este un program adițional, la care angajații Luxoft pot apela când își doresc construirea unei noi direcții profesionale, fie că este vorba despre o poziție similară cu cea pe care o au acum, dar într-un alt proiect, fie despre o schimbare pe plan vertical.

Luxoft pune la dispoziția actualilor angajați și familiilor lor și un program de asistență (EAP). Programul acoperă cele mai complexe teme, de la anxietate, depresie, gestionarea stresului, până la consiliere de cuplu, pierderea unei persoane dragi, gestionarea schimbărilor majore în viața personală sau profesională. 

DESPRE LUXOFT ROMÂNIA

Este parte a companiei americane DXC Technology, cel mai mare furnizor de servicii de tehnologie informațională business-to-business. Prezentă pe piață din 2008, prin achiziţia ITC Networks, are peste 2.000 de angajați și oferă servicii de software development pentru clienți locali și globali din domeniile telecom, financiar şi auto. La nivel internațional, Luxoft asigură soluţii şi servicii din 44 de centre specializate şi are aproape 18.000 de angajaţi în 28 ţări din America de Nord, Mexic, Europa de Vest şi de Est, Asia Pacific şi Africa de Sud.

În România, oferă servicii de proiectare, dezvoltare și testare aplicații software pe diverse platforme și tehnologii (Java, .Net, Python, C++, BI, Cloud), pentru clienți din mai multe industrii, și, într-o mai mică măsură, servicii de support, administrare și BPO.

Informații despre serviciile oferite de Luxoft România pot fi găsite și pe Facebook, Instagram, LinkedIn, iar toate rolurile disponibile în România sunt publicate pe pagina de cariere.

 

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share