Un team-building pe cinste: o companie IT a organizat propriul “Electric Castle”, chiar la Bonțida, pentru 1.500 de actuali și foști angajați

Pe 9 iulie, cu câteva zile înainte de festivalul Electric Castle, peste 1.500 de angajați, colaboratori și alumni (foști angajați) ai Cognizant Softvision s-au întâlnit la Castelul Banffy din Bonțida, pentru un eveniment memorabil de team-building.

La evenimentul Castle Incognito au participat invitați din toate orașele în care este prezentă compania, în special din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare, unde Cognizant Softvision are sedii. Cu toții s-au bucurat de o seară plină de distracție, cu 16 spectacole ale artiștilor de top pe trei scene, pe tărâmul festivalului de la Bonțida.

Castle Incognito a marcat prima colaborare dintre Cognizant Softvision și Electric Castle Festival, un festival anual de muzică care a devenit un eveniment emblematic. Principalii artiști care au făcut show pe scenele de la Castle Incognito sunt Irina Rimes, Grasu XXL, Hayex Fusion și DJ-ii Sugar, DJ K-lu, Blanilla și Madliquid, care au întreținut atmosfera până la lumina dimineții.

La festival au participat comici ca Bogdan Drăcea, Sorin Pârcălab și Ioana Luiza, dar și creatori de conținut, precum Epic Show & Bogdan Bob Rădulescu și alți artiști. În pauzele dintre show-uri, festivalierii s-au întâlnit cu colegii și vechii prieteni, au explorat zonele de open bar, wine bar și mâncare, unde s-au încărcat cu energia pentru cântat, dansat și toate celelalte activități din zona de socializeze: ping-pong, Jenga gigant, Twister și alte jocuri distractive.

Pentru mulți dintre participanți, evenimentul de anul acesta a fost prima șansă de a petrece timp de calitate cu colegii lor, față în față, după mai bine de doi ani de pandemie.

“Ne-am bucurat să ne (re)întâlnim colegii din toate orașele din România în care Cognizant Softvision este prezent și din orașele în care se lucrează doar de la distanță. Pentru mulți dintre colegii noștri, Castle Incognito a reprezentat prima ocazie de a se întâlni în persoană cu cei cu care au lucrat doar virtual. Am creat acest festival pentru a socializa și pentru a le oferi tuturor angajaților oportunitatea de a fi din nou împreună. Am reușit să petrecem momente de neuitat, într-o atmosferă absolut unică, pe locul îndrăgitului festival Electric Castle, și chiar să avem și ploaie în deschiderea evenimentului – a fost epic!”, povestește Lia Apostol, Head of Culture Experience România, Cognizant Softvision.

Amintirile create în timpul Castle Incognito au fost cel mai bine rezumate prin fraza scrisă pe panoul cu mesaje emblematice de lângă intrarea la Castel: Can’t code this feeling.

Articolul anterior

Cum îți poți transforma balconul sau terasa într-un birou elegant și confortabil, în timpul verii

Articolul următor

O companie IT din România și-a mutat interviurile de angajare la un festival de indie-rock

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share