Centrul de servicii din București al Bursei din Londra atinge borna de 600 de angajați și caută peste 100 de colegi noi

Foto: Laura Preotesoiu / LinkedIn

Echipa London Stock Exchange Group (LSEG) România, centrul de servicii al Bursei din Londra, a ajuns la 600 de membri.

Centrul de servicii din București joacă un rol-cheie în furnizarea de servicii pentru întregul grup și pentru clienții din întreaga lume. Compania continuă să recruteze și are peste 100 de posturi disponibile în București, pentru diverse roluri tehnice. Posturile disponibile pot fi găsite aici.

Potrivit Andreei Stănescu, General Manager LSEG Romania, centrul din București a devenit o locație strategică, cu planuri de creștere accelerată, de extindere a proiectelor existente și de aducere a altora noi, pe care să le livreze în întregime din București sau în colaborare cu colegii din alte locații.

“Ne bucurăm să vedem interesul candidaților pentru rolurile pe care le avem deschise. Candidații caută roluri care să-i ajute să se dezvolte continuu, caută manageri competenți, care să-i sprijine în evoluție, și un mediu de lucru plăcut, în care profesionalismul se îmbină cu momentele de relaxare și timp petrecut cu echipa.

Ne străduim zi de zi să creăm acest mix, ne bucurăm să vedem că toate acestea ne oferă credibilitate, dar suntem conștienți că trebuie să fim atenți la fiecare detaliu și să gestionăm fiecare situație care apare. Ascultăm mult oamenii și reacționăm la ce ne spun, și cred că asta face diferența”, spune Andreea Stănescu într-un interviu pentru AngajatorulMeu.ro.

LSEG are sediul central în Marea Britanie și operațiuni în 70 de țări din EMEA, America de Nord, America Latină și Asia Pacific. Se bazează pe mai mult de 25.000 de angajați la nivel global, în peste 100 de locații. Echipa din România se mândește cu faptul că este parte a ecosistemului financiar internațional dinamic și în continuă schimbare. Compania pune accent pe diversitate și incluziune. În 2020, a semnat Carta diversității în România, fapt ce-i demonstrează angajamentul pentru un mediu mai incluziv. Contribuie la ecosistemul educațional din România, organizând conferințe despre infrastructura LSEG și impactul său la nivel global și local, dar și antrenând și inspirând echipe pentru a dezvolta proiecte inovatoare în cadrul hackathon-urilor.

Articolul anterior

Renault Technologie Roumanie, cel mai mare centru de inginerie al Grupului Renault din afara Franței, sărbătorește 15 ani de activitate

Articolul următor

Beneficiile extrasalariale tradiționale rămân de bază, dar tot mai multe companii le adaptează pentru fiecare angajat

Articole din aceeași categorie
Total
6
Share