Banner

Dan Oros, omul care conduce operațiunile de marketing ale Google & YouTube România, părăsește “gigantul” american și se alătură unei companii românești

Foto: Dan Oros / LinkedIn

Creatopy, compania orădeană înființată de Gabriel Ciordas, a făcut o “achiziție” de marcă: Dan Oros, șeful operațiunilor de marketing la Google & YouTube România.

Dan Oros a anunțat că a decis să plece de la Google & YouTube și se va alătura Creatopy și board-ului Flipsnack. De șase ani, executivul român conduce activitățile de marketing pentru Google & YouTube în România și câteva inițiative în Europa Centrală și de Est. Cel mai recent rol regional a fost cel de Strategy & Ops.

“Am avut oportunitatea să coordonez super inițiative: de la a crește business-ul local, împreună cu cei de la Sales, până la proiecte educaționale pentru 500k+ de români, lansări de produse (e.g. YouTube Music/ Premium, GPay, etc.), susținere pentru ecosistemul de startup-uri, suport în dezvoltarea YouTube și multe altele. Voi pregăti un recap corespunzător, însă prin această postare anunț că am decis să plec de la Google. A fost o adevărată onoare – iubesc compania și tot ce am reușit să construim local.

Ce urmează?

Mă alătur Creatopy ca CEO. Creatopy e o platformă digitală care ajută brandurile și agențiile să creeze și să livreze reclame într-un mod simplu și eficient. De asemenea, voi susține la nivel strategic Flipsnack, în calitate de Chairman of the Board. Flipsnack ajută la crearea de cataloage, broșuri și reviste digitale, etc. extrem de interactive și cu super impact vizual.

Ambele companii sunt folosite de zeci de mii de clienți globali, au tehnologie și produse de top, generează milioane $ în ARR și cred cu tărie că vor deveni unicorns în următorii 3-5 ani. O să revin cu mai multe detalii despre planurile ambițioase, însă pentru moment aș aprecia să le testați și să reveniți cu feedback. 🙂

P.S. Tranziția mea de la Google va mai dura aproximativ 2-3 luni, însă mi-am dorit să împărtășesc acest update cu partenerii externi, pentru a seta corect așteptările legate de implicarea mea în proiecte viitoare”, a anunțat Dan Oros într-o postare pe LinkedIn.

Creatopy are sediul în în Săldăbagiu de Munte, lângă Oradea, în cea mai verde clădire de birouri din Europa de Est.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share