Decathlon lansează marca proprie, “Fabricat în România”, în toate magazinele din ţară

Eticheta “Fabricat în România” va putea fi găsită pe rafturile retailerului internațional de articole sportive, în toate magazinele din țară.

Produsele marcă proprie Decathlon – echipamente pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii – sunt realizate în fabrici din București, Timișoara și Reșița. Ele sunt vândute intern, dar și în țări din Europa. Peste 60 la sută din cantitățile vândute a peste 20 de modele din Europa sunt produse în România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În fabrica din București sunt realizate articole de încălțăminte pentru drumeție și trekking, sub brandul Quechua. Acestea sunt produse speciale din punct de vedere tehnic, realizate în așa fel încât să fie fiabile pentru tipuri de activități sportive preponderent montane. Produsele pentru ciclism, brandul B’Twin, sunt realizate în două fabrici, Sport Mechanical Workshop, în Timișoara, și Nextcity, în Reșița. Este o gamă mai variată de produse, respectiv biciclete și articolele adiacente necesare pentru acestea.

“Obiectivul Decathlon este să facă sportul accesibil cât mai multor oameni, motiv pentru care am ales să fabricăm și în România echipamente sportive pentru mărcile proprii, B’Twin și Quechua. Echipele naționale de producție, care numără peste 1.150 de colaboratori, au experiență în producerea de articole sportive sigure și de calitate. De aceea, în următorii ani, Decathlon își propune să dezvolte producția din România și dorește să conceapă modele noi pentru produsele proprii”, spune Raul Buzgar, lider național de producție.

Articolele marcă proprie Decathlon se adresează mai multor categorii de utilizatori, de la sportivi avansați, la amatori și pasionați de mișcare.

Articolul anterior

Accenture oferă ore de programare elevilor români, în cadrul inițiativei Hour of Code

Articolul următor

Congoleza Maliza Kiasuwa, născută în România, printre artiștii africani promovați de galeria virtuală Gravitart

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share