Dragoș Anastasiu își transformă resorturile din Deltă și de la Cund în birouri pentru corporatiștii care muncesc de acasă

Omul de afaceri Dragoș Anastasiu, proprietarul Green Village 4* Resort din Delta Dunării și acționar în Valea Verde de la Cund, încearcă să atragă în cele două resorturi corporatiștii care lucrează de acasă și care ar putea îmbina relaxarea în aer liber cu munca.

Cele două resorturi au lansat oferte speciale, cu tarife ce pornesc de la 25 de euro/ cameră/ noapte cu mic dejun inclus, pentru cei care închiriază minimum 14 zile, și oferă gratuit, printre altele, cafea, acces la internet și la sălile de conferință.

“Dacă tot lucrează de acasă și dacă tot este pericol de infectare în multe orașe, oamenii se pot muta cu familiile pentru o perioadă în Deltă sau la Cund, iar, în loc de work from home, vor avea work from hotel, în natură, unde, pe bani puțini, pot face aceeași muncă, dar nu închiși în apartamente, ci bucurându-se de aer curat și de toate facilitățile de care au nevoie – internet, Zoom, săli de conferință. În afară de muncă și ședințe, se pot bucura din plin de natură. Pot face excursii pe canale, la vărsarea Dunării în mare și pot avea propria lor sală de cinema, în condiții de siguranță și de distanțare socială. În Cund, oaspeții se pot bucura de drumeții și de plimbări cu caleașca, de echitație și vânătoare de trufe, yoga și cine la lumina lumânărilor, în intimitatea Observatorului. În ambele locuri, pot accesa servicii de masaj și își pot antrena aptitudinile la tir cu arcul”, declară Dragoş Anastasiu.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Omul de afaceri crede că munca de acasă poate deveni stresantă în condițiile în care apar tot mai multe restricții, pe când, într-un resort, corporatiștii pot trece mai ușor peste această perioadă. “De ce să stai închis în casă, când poți să te relaxezi în natură?”, se întreabă el. “Şi de ce să nu alegi să lucrezi din altă parte, oferind o vacanță și familiei, într-un loc izolat natural, atât de frumos și de liniștit?”.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pachetele pentru cei care se cazează mai mult de 14 nopți pornesc de la 25 euro/ cameră și includ cazare cu mic dejun, aparat de cafea cu o capsulă/ zi din partea casei, acces la spațiul comun co-working space și la o sală mică de conferințe. Se pot programa ședințe online, în exclusivitate, pe baza unui program prestabilit. Pachetele prevăd și un discount de 30 la sută la restaurant și bar, pentru meniul “a la carte”, iar spălatul și călcatul hainelor sunt gratuite.

Ofertele sunt valabile pentru perioada octombrie – decembrie 2020, în cazul Green Village 4* Resort, și octombrie 2020 – aprilie 2021, pentru Cund.

Articolul anterior

TAROM renunță la 600 de angajați. 100 au părăsit deja compania

Articolul următor

Americanii de la MassMutual intră pe piața din România și recrutează 100 de oameni pentru Centrul Global de Servicii din București

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share