Elena Pap, numită director Europa în Up Group, după două decenii la conducerea Up România

După o carieră de peste 20 de ani în care a ocupat poziția de CEO al Up România, Elena Pap a fost numită în funcția de director Europa în Up Group.

Potrivit companiei, Elena Pap a transformat Up România dintr-o companie orientată către produse tradiționale într-una orientată spre tehnologie și inovație, i-a consolidat poziția și a extins afacerea în mod semnificativ. Sub conducerea sa, Up a cunoscut o creștere importantă și s-a diversificat pe noi segmente de piață. A implementat inovații valoroase și a promovat dezvoltarea continuă a echipei, a creat o cultură organizațională pozitivă, care susține dezvoltarea personală a fiecărui membru al echipei, și a fost concentrată mereu pe oamenii din jur.

Funcția de CEO al Up România va fi preluată de Gina Pavel, ex-director general adjunct. Funcția de director regional pentru România, Moldova, Serbia, Bulgaria și Grecia, deținută anterior de Elena Pap, este preluată de Pierre-Jean Fossat.

Cu o experiență vastă în domeniul financiar și managementul echipelor, Elena Pap este un pionier al industriei beneficiilor extrasalariale. A susținut activ interesele industriei din poziția de președinte al Asociației Profesionale a Emitenților de Tichete Valorice și a fost o prezență activă în zona de business. Este membru ales în Consiliul Director CCIFER (Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România). A absolvit ASE București, specializarea finanțe, credit și contabilitate.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share