#EmbraceEquity: Schaeffler România spune DA echității de Ziua Internațională a Femeii

De Ziua Internațională a Femeii, echipa Schaeffler de la Brașov s-a alăturat mișcării mondiale #EmbraceEquity și a celebrat realizările profesionale, sociale și economice ale femeilor.

Doamne și domnișoare din companie și-au unit forțele, fiecare direct de la locul său de muncă, pentru a transmite un mesaj puternic: Schaeffler spune DA echității și egalității de șanse.

Stabilite ca puncte strategice în Roadmap 2025, Diversitatea și Incluziunea (D&I) se află în centrul activităților la Schaeffler, prin crearea unui mediu de lucru echitabil, lipsit de prejudecăți, în care femeile și minoritățile au șanse egale și acces la beneficii. Munca în echipă, dincolo de granițele culturale și geografice, dincolo de barierele de gen, vârstă ori religie, inspiră, motivează și conectează.

#EmbraceEquity la Schaeffler România

Luna martie este o lună dedicată femeilor de pretutindeni, iar în acest an doamnele și domnișoarele, dar și domnii din Schaeffler România, au acceptat provocarea și s-au alăturat mișcării mondiale – #EmbraceEquity, o mișcare care îndrumă spre o lume diversă, echitabilă și incluzivă. O lume în care diferența este apreciată și celebrată. Printr-o mobilizare și implicare exemplară, doamnele și domnișoarele din companie, parte activă și directă din succesul Schaeffler de la Brașov, au transmis acest mesaj puternic, într-o sesiune foto-video în care au “îmbrățișat” echitatea.

În Schaeffler România, peste 1.700 de doamne și domnișoare își aduc contribuția, constant, la rezultatele de top ale companiei. În jur de 1.000 își desfășoară activitatea în mediul de producție și mai bine de 700 au o vechime de peste zece ani în fabrică. Și la cel mai înalt nivel de conducere există reprezentare feminină, fiindcă Schaeffler și-a stabilit ca obiectiv să ofere femeilor cât mai multe posibilități de a accesa funcții de conducere și posibilități de a adera la arii de specialitate considerate a fi mai degrabă “tipic masculine”.

DESPRE GRUPUL SCHAEFFLER – WE PIONEER MOTION

Ca furnizor global de top în sectoarele auto și de industrie, promovează, prin inovații și soluții remarcabile, de mai bine de 75 de ani domeniile mișcării și mobilității. Cu tehnologii, produse și servicii inovatoare pentru mobilitatea electrică, motoare eficiente în CO₂, soluții pentru șasiu, Industria 4.0, digitalizare și energii regenerabile, este un partener de încredere pentru a face mișcarea și mobilitatea mai eficiente, inteligente și sustenabile, de-a lungul întregului ciclu de viață.

Compania de tehnologie produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații ale sistemului de propulsie și șasiu, dar și soluții de rulare și rulmenți, pentru un număr mare de aplicații industriale. Grupul Schaeffler a generat vânzări de circa 15,8 miliarde de euro în 2022. Cu circa 83.000 de angajați, este una dintre cele mai mari companii de familie din lume. Cu peste 1.800 de cereri de brevet în 2021, este a treia cea mai inovatoare companie din Germania, conform DPMA (Oficiul German de Brevete și Mărci).

Schaeffler România este una dintre locațiile de producție de top ale Grupului Schaeffler. Din 2002, compania produce la Brașov componente pentru industria auto și rulmenți grei pentru aplicații industriale. În una dintre cele mai mari fabrici din țară, cu aproximativ 5.000 de angajați, Schaeffler România este activă prin producție, dar și prin cercetare-dezvoltare, în Engineering Center Schaeffler Romania. Compania are o prezență activă în mediul educațional și în proiecte de implicare socială.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share