EPAM Systems își mărește echipa din România și angajează specialiști IT în regim de telemuncă

Compania EPAM Systems își mărește echipa și angajează specialiști IT care pot lucra în regim de telemuncă din orice oraș din România.

EPAM Systems caută colegi noi cu specializările Java, QA Automation, Funcțional Testing, .NET, PHP, Angular, Javascript, React, iOS, Android, Salesforce, Microsoft Dynamics, Python, Kotlin sau Ruby, care să se alăture echipei din România.

EPAM Systems este o companie IT de top, la nivel global, care pune accentul pe dezvoltarea continuă a competențelor angajaților și atingerea excelenței în inginerie. Echipele sale globale sunt distribuite în peste 35 de țări din America de Nord, Europa, Asia și Australia, și deservesc o gama largă de clienți din industrii diverse, în special în domeniile financiar-bancar, medical, automotive, software, hi-tech și telecommunicatii. EPAM a intrat pe piața din România în martie 2020, chiar la începutul pandemiei, și a format o echipă care depășește astăzi 250 de angajați.

Compania și-a propus să contribuie la crearea unei comunități tech și mai puternice în România, prin prezența la evenimentele de profil, precum Go Tech World, Bucharest Tech Week, Dev Talks, Big Data Week și hackathons. Între 8 și 12 noiembrie, organizează propriul eveniment, Hiring Week, un maraton de angajare pentru Java Developeri, Testeri și Frontend Developeri, pentru a da șansa cât mai multor candidați să treacă printr-un proces de recrutare simplificat.

Candidații vor putea să ia parte la un proces de recrutare rapid și eficient, în care interviul tradițional, organizat pe mai multe zile, este înlocuit de un interviu mixt. În funcție de modul în care decurge interviul, candidații pot obține, în 48 de ore, oferta de angajare. Cei care o acceptă și se alătură echipei EPAM vor primi un bonus de până la 8.000 de lei net. Pentru a se înscrie la EPAM Hiring Week, candidații trebuie să se înscrie la eveniment și să-și programeze interviul aici.

EPAM oferă angajaților săi oportunități de dezvoltare din prima zi și oferă acces la peste 17.000 de cursuri în platforma internă EPAM, programe de mentorat și o gama variată de comunități și evenimente la care se pot înscrie. În plus, ei pot colabora în proiecte globale interesante din punct de vedere tehnologic.

EPAM este una dintre cele patru companii de tehnologie care au apărut în Forbes TOP 25 companii tech cu cea mai rapidă creștere, în fiecare an din 2013, și a fost clasată ca una dintre companiile de servicii IT de top în clasamentul Fortune 100 de companii cu cea mai rapidă creștere în 2019 și 2020.

Mai multe detalii despre oportunitățile EPAM pot fi găsite aici

Articolul anterior

Giganții IT - Google, Microsoft, Intel, Uber și Amazon - se întrec în investiții în Polonia. Google transformă Varșovia în "capitala europeană a cloud-ului"

Articolul următor

EXEC-EDU: Managerii sunt convinși că salariile vor crește în România în principalele sectoare de business, în 2022

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share