ESRI, dezvoltatorul celui mai puternic software de cartografiere și analiză spațială din lume, este noul chiriaș al Globalworth Campus

Globalworth, cel mai mare investitor în spaţii de birouri din Europa Centrală şi de Est, a semnat un nou contract de închiriere, pe o perioadă de cinci ani și jumătate.

ESRI Romania, lider global de piață în domeniul software-ului pentru sisteme informaționale geografice (GIS), al inteligenței locațiilor și al cartografierii, dezvoltă ArcGIS, cel mai puternic software de cartografiere și analiză spațială, la nivel global. Compania a închiriat un spațiu de birouri de 540 mp GLA în Globalworth Campus A. “Spațiul oferit de Globalworth este locul perfect pentru a ne extinde operațiunile și pentru a servi mai bine utilizatorii noștri, aici, în România, și în toată Europa”, explică Alexandru Vasile, director general ESRI Romania.

Cu Globalworth Campus, situat în Globalworth District, cea mai mare comunitate de afaceri din București, proprietarul a creat un nou standard atunci când vine vorba de receptivitate, bunăstare, sustenabilitate și costuri reduse de ocupare. O dezvoltare cu birouri echilibrate, spații comerciale și alte facilități suport, Globalworth Campus este cel mai extins complex de birouri Clasa “A” din România.

În 2022, Globalworth a lansat cel mai tehnologizat și complex centru de conferințe din București: NORD EVENTS CENTER by Globalworth. Centrul face parte din complexul Globalworth Campus. Cu o suprafață totală de 1.850 mp, găzduiește circa 1.200 de persoane și deține cel mai mare ecran LED de interior cu instalare fixă din România.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală și de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra. A devenit principalul investitor pe piața imobiliară de birouri din Europa Centrală și de Est, prin poziția sa de lider de piață în Polonia și în România. Investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii din întreaga lume.

Gestionat de peste 200 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei avea o valoare totală de 3,2 miliarde de euro, la 30 iunie 2022. Circa 96,3 la sută din portofoliu este reprezentat de active producătoare de venit, predominant în sectorul de birouri, și închiriate către circa 660 de companii. În România, Globalworth este prezentă în București, Timișoara, Târgu Mureș, Constanta, Pitești, Arad și Oradea.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share