Fondatorul BestJobs investește 500.000 de euro într-o platformă ce intermediază sesiuni online cu specialiști din diferite domenii

Fondul de investiții Neogen Capital investește 500.000 euro și expertiza BestJobs în dezvoltarea serviciului Avocado.red, o platformă integrată care conectează utilizatorii cu specialiști din diferite domenii, precum terapeuți, avocați sau life coaches.

Dezvoltarea platformei a început din august 2019, iar anul acesta a fost extinsă echipa operațională și au fost consolidate tipurile de servicii oferite. Pe Avocado sunt disponibile servicii de life & business coaching, consultanță legală sau psihoterapie, iar în perioada următoare platforma va găzdui și alte tipuri de experți, precum mentori de business, consultanți de marketing sau nutriționiști.

“La Neogen Capital, investim doar în ce ne pricepem şi proiectele sunt în general marketplace-uri, în ultima perioadă. Din această categorie face parte și Avocado, pentru că acoperă servicii oferite cu ajutorul unor freelanceri și consultanți. Bariera digital-nedigital este tot mai subţire, ceea ce înseamnă că tehnologia aduce mai ușor la îndemâna oamenilor diferite servicii pe care, în mod tradițional, nu le puteau accesa în sfera digitală”, declară Călin Fusu (foto), antreprenor și fondatorul platformei de recrutare Bestjobs și al Grupului Neogen.

Avocado.red se adresează atât persoanelor care au nevoie de un specialist, cât și companiilor care vor să ofere astfel de abonamente angajaților, ca beneficiu extrasalarial. Platforma oferă servicii de life & business coaching din decembrie 2019, are acum peste 50 de specialiști în life coaching și a realizat peste 200 de sesiuni de coaching individual. Serviciile de consultanță legală și psihoterapie sunt disponibile din 15 iunie.

Startup-ul Avocado.red se concentrează momentan pe piața din România, însă are deja câțiva specialiști internaționali, care pot fi accesați pe platformă. În planurile de viitor intră și extinderea la nivel european.

Avocado.red facilitează interacțiuni cu profesioniști, prin care utilizatorii obțin claritate, soluții, încredere și dezvoltare. Platforma susține comunicarea integrată cu specialiștii (apeluri video, mesagerie, calendar, schimb de documente, plată etc) și recomandări personalizate pentru fiecare utilizator. Serviciile disponibile sunt, momentan, life & business coaching, psihoterapie și sănătate mentală, consultanță juridică.

Articole din aceeași categorie
Total
4
Share