Banner

Gala Premiilor pentru Directorii Anului: patru directori de școală, premiați pentru rezultatele de excepție

Raluca Mariana Cozma, Vasile Benedek, Rosemarie Delia Cocoană și Diana Brătucu sunt cei patru dascăli premiați la Gala Premiilor pentru Directorii Anului, organizată de Asociația pentru Valori în Educație pentru directorii care au reușit, prin viziunea lor, să schimbe școala și comunitatea din care fac parte.

Raluca Mariana Cozma, de la Școala Gimnazială Ion Ghica din Iași, este Directorul Anului 2023. Direcțiile de acțiune au implicat repararea și amenajarea spațiilor, mobilizarea colectivului de cadre didactice și al celui de elevi, și valorificarea potențialului fiecăruia, inovarea prin proiecte finanțate care au transformat școala într-un al doilea “acasă” pentru mulți dintre copii.

Vasile Benedek, de la Liceul Tehnologic Ioan Ossian (Șimleu Silvaniei, Sălaj) este Directorul Anului pentru Inovare. O școală cu 0% șomaj în rândul absolvenților, cu un număr dublu de elevi înscriși față de 2020 și cu proiecte care-i ajută pe tineri să se perfecționeze în domeniul agriculturii.

Rosemarie Delia Cocoană, de la Școala Gimnazială Eșelnița (Eșelnița, Mehedinți), este Directorul Anului pentru Egalitate de Șanse. Aceasta a reușit să depășească stereotipurile privind elevii romi sau pe cei din familii defavorizate. I-a integrat în proiecte educaționale și le-a oferit resursele necesare învățării. Inițiativele sale au avut un impact semnificativ asupra comunității școlare, devenită un spațiu sigur și primitor pentru toți copiii.

Diana Brătucu, de la Școala Gimnazială Traian (Craiova), este Directorul Anului pentru Antreprenoriat. La începutul mandatului, și-a propus ca școala să devină “O școală a încrederii care își valorizează toți elevii și le oferă pregătire pentru viață, pentru viitor”. Și reușește, zi de zi, prin proiectele pe care le implementează și investițiile remarcabile pe care le atrage.

Prietenii noștri de la Generix Group Romania ne susțin să descoperim, în fiecare zi, oameni care inspiră. Poți afla mai multe despre ei aici: https://bit.ly/3oWaG8b.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share