HORNBACH are un nou director general în România. Mugurel-Horia Rusu părăsește conducerea companiei după aproape două decenii

Din 1 martie, Radu Oniga va prelua funcția de director general al HORNBACH în România.

Radu Oniga îi succedă lui Mugurel-Horia Rusu, care a deținut funcția de director general din 2005. În România, HORNBACH Baumarkt AG operează nouă magazine de materiale de construcții și grădinărit cu Drive In și magazinul online hornbach.ro.

Radu Oniga a studiat la ASE București (secția cu predare în limba germană). A lucrat apoi ca achizitor de produse non-food într-o companie internațională. În 2006, s-a alăturat companiei HORNBACH, ca angajat în domeniul achizițiilor (achizitor) pentru gama de produse din lemn, materiale de construcții și prefabricate. În 2017, a preluat conducerea regională a Departamentului e-business și a jucat un rol-cheie în impulsionarea dezvoltării magazinului online din România și a digitalizării modelului de afaceri.

Mugurel-Horia Rusu, a cărui carieră la HORNBACH a început în Austria, în 1996, a contribuit la înființarea filialei din România. A condus pe plan local magazinele HORNBACH. Primul magazin a fost deschis în București, în 2007. Mugurel-Horia Rusu va continua să sprijine Grupul HORNBACH cu expertiza sa, în calitate de consilier.

DESPRE GRUPUL HORNBACH

Este unul dintre cei mai mari cinci retaileri de articole de bricolaj și grădinărit din Europa. Fondată în 1877, HORNBACH este singura companie din sectorul bricolajului cu o istorie care se întinde pe șase generații. Are peste 25.000 de angajați și operează 169 de magazine de bricolaj și centre de grădinărit, două magazine specializate și magazine online în nouă țări europene, și

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share