HR Club a pregătit o nouă generaţie de specialiști HR

Şcoala de vară pentru studenţii pasionaţi de HR are, de săptămâna trecută, o nouă generaţie de absolvenţi. 16 tineri au fost pregătiţi intens,  într-un program de două săptămâni, de peste 20 de tutori cu experienţă în recrutare şi selecţie, formare şi dezvoltare, compensaţii şi beneficii, managementul performanţei, legislaţia muncii sau strategie de resurse umane.

În prima zi, participanţii s-au cunoscut mai bine în cadrul unui curs de comunicare cu impact. În zilele următoare, au aflat mai multe despre fiecare arie a HR-ului: au pornit de la o sesiune introductivă şi au continuat cu prezentarea unor proiecte ce pot fi considerate bune practici în domeniu. Prima săptămână a fost încheiată prin vizita de companie, de la Centrul Tehnic de Testare Titu al Renault România.

Pe parcursul proiectului, partenerul educaţional al şcolii de vară a făcut învăţarea să pară ca o joacă – participanţii s-au înregistrat pe o platformă gamificată, unde au ars calorii şi au parcurs zeci de kilometri, într-un maraton al învăţării. Munca în echipă s-a intensificat prin rezolvarea unui studiu de caz complex și pregătirea prezentărilor din ultima zi, când echipele au fost evaluate de un juriu format din membrii HR Club.

Scopul şcolii de vară, de a-i conecta pe participanţi cu realitatea cu care se confruntă angajatorii români, pe piaţa locală a muncii, a fost atins, şi organizatorii speră că o mare parte dintre ei vor alege să profeseze în domeniu, având în vedere şi propunerile de internship şi joburi făcute deja de tutorii din program. Pentru cei 16 absolvenţi, procesul de învăţare nu se încheie aici. HR Club le oferă un membership anual în comunitatea profesioniştilor de HR, pentru a profita de toate oportunitățile de învăţare care se ivesc în următorul an.

Persoanele interesate să participe, în viitor, la astfel de evenimente organizate de asociaţia profesioniştilor în resurse umane, HR Club, se pot abona, prin acest formular, la comunicările asociației, pentru a primi mesaje direct pe adresa de e-mail.

Parteneri anuali: Romanian Software, Total Soft, Trend;

Partner on Legal Matters: Pelifilip;

Partener educaţional: Equatorial;

Parteneri eveniment: BRD Groupe Société Générale, Tenaris Silcotub, Ursus Breweries;

Suporteri eveniment: Coca-Cola HBC România, Macromex;

Parteneri media: AngajatorulMeu.ro, Campus Bucureşti, Gratuitor, HIPO, HR Manager, OSUT Timişoara, Portal HR, Re-start, Studland, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share