Internship & Trainee Marathon, cel mai mare proiect din România dedicat studenților și absolvenților, este gata de start

Catalyst Solutions dă startul celui mai mare proiect online dedicat exclusiv tinerilor din România, Internship & Trainee Marathon.

Evenimentul va avea loc pe portalul de carieră Hipo.ro, în perioada februarie-iunie, și va aduce în atenția studenților și proaspăt absolvenților din centrele universitare din țară cele mai noi programe de internship, trainee, graduates, stagii de practică și joburi entry-level.

Internship & Trainee Marathon, parte a platformei NextGen, este cel mai mare proiect național online, conceput pentru a promova cele mai actuale programe de internship, trainee, graduates, stagii de practică și joburi entry-level către studenți și proaspăt absolvenți. Pentru a acoperi nevoile candidaților care caută un astfel de program, evenimentul reunește companii de renume, din toată țara, aflate în căutarea tinerilor ambițioși.

La edițiile precedente, Internship & Trainee Marathon a oferit candidaților acces la peste 2.000 de oportunități de carieră, din peste 250 de companii, printre care JTI, BAT, ING, Ursus, Heidelberg, P&G, E.ON, Ubisoft, Asseco, Coca-Cola HBC, ADP, Metro Cash & Carry, Jacobs, Veeam, HP. Inc, Philip Morris, Unilever, L’Oréal, Cofco International, Vodafone Shared Services sau Samsung.

  • P&G revine, în primăvara aceasta, cu un program de internship provocator. Persoanele motivate, orientate spre rezultate și dornice să pună practică informațiile dobândite în timpul studiilor pot descoperi aici cum pot trăi experiența P&G.
  • Programul Ubisoft Graduate este un program internațional ce oferă tinerilor șansa de a lucra activ la dezvoltarea unui joc video împreună cu o echipă talentată și prietenoasă. Este o experiență care schimbă vieți pentru cei care iubesc jocurile și doresc să aibă impact asupra a milioane de jucători din întreaga lume. Mai multe informații pot fi găsite aici.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Pentru noi, Internship & Trainee Marathon are o însemnătate aparte, deoarece reușește cu fiecare ediție să aducă speranța unei viitoare cariere de succes pentru toți tinerii care îl accesează. Alături de companiile care ne sunt alături, putem aduce de fiecare dată în atenția candidaților cele mai noi programe de internship, trainee, graduates, stagii de practică sau joburi entry-level, expuse într-un mod accesibil, pe portalul Hipo.ro. Proiectul a fost conceput special pentru a ușura căutările tinerilor prin multitudinea de oferte de pe site-urile de joburi și pentru a avea oportunitatea de  aplica simplu la programele active din domeniul lor de interes”, explică Andreea Hurduc, Project Manager Internship & Trainee Marathon

Care sunt obiectivele tinerilor aflați la început de carieră?

Potrivit statisticilor care vizează tinerii din România, în studiul “Cei mai doriți angajatori 2020”, 61,8 la sută dintre respondenții entry-level își caută un internship/ job folosind portalurile de joburi, iar hipo.ro reprezintă una dintre principalele opțiuni în alegerile lor.

Printre obiectivele profesionale ale candidaților entry-level, pentru următorii ani, se regăsesc menținerea echilibrului între viața personală și cea profesională, dezvoltarea skill-urilor în domeniul în care activează sau responsabilități provocatoare, fapt pentru care Internship & Trainee Marathon creează cadrul ideal pentru a atinge aceste obiective prin oportunitățile dedicate în totalitate nivelului de pregătire al fiecărui participant în parte.

Companiile care au deschise programe pentru tineri și doresc să se implice în dezvoltarea profesională a acestora pot solicita mai multe informații la adresa de e-mail: angajatori@catalyst.ro.

Articolul anterior

Luxoft semnează Carta Diversității din România

Articolul următor

Angajații români - cei mai stresați și temători din această parte a Europei, dar ultimii la psiholog

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share