Italianul Giovanni Aleotti, “campionul” Sibiului la ciclism

Rutierul italian Giovanni Aleotti, de la echipa BORA hansgrohe, a câştigat ediţia din acest an a Turului Ciclist al Sibiului.

În clasamentul general final, Aleotti a fost urmat de cehul Michal Schlegel (Elkov Kasper Czeh Cycling Team), la 26 de secunde, şi de un alt italian, Fabio Aru (Team Qhubeka Nexthash), la 27 de secunde. Cel mai bun român din ierarhia generală a fost Emil Dima (Giotti Victoria Savini Due), pe locul 23.

La 24 de ani, Giovanni Aleotti este unul dintre cei mai promițători cicliști italieni. De altfel, el a fost campion național, anul trecut, la categoria de vârstă sub 23 de ani. Anul acesta, a participat la Giro d’Italia și s-a clasat pe locul 80.

Aceasta este a doua victorie consecutivă a echipei BORA hansgrohe în Turul Sibiului, după ce anul trecut cursa a fost câştigată de austriacul Gregor Muehlberger. Androni Giocattoli deţine recordul, cu trei victorii consecutive (2017, 2018, 2019).

Articolul anterior

Dușmanul invizibil din școlile și grădinițele din România: aproape un sfert dintre elevi "fumează" 16 țigări pe zi, fără să știe

Articolul următor

EXEC-EDU: Două treimi dintre managerii din România cred că veniturile companiilor lor le vor depăși pe cele din 2019, în acest an

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share