Banner

Junio.ro: joburi pe timp de vară, pentru studenți​

Prima platformă de joburi part-time pentru studenți lansează Summer Jobs, o secțiune dedicată tinerilor care doresc să-și găsească un loc de muncă sau un internship, pe perioada verii.

Cu peste 60 de anunțuri de joburi part-time deja înregistrate pe platformă, de la companii din domeniul IT, marketing, financiar și contabil, noua secțiune va oferi studenților și posibilitatea de a-și petrece vacanța de vară punând în practică cunoștințele dobândite în timpul facultății. “Ne dorim să-i ajutăm pe studenți să obțină cât mai multă experiență profesională, fără să fie nevoiți să renunțe la studiile pe care le desfășoară. De aceea, încercăm să introducem în platforma Junio.ro oportunități cât mai variate, pentru a susține tinerii înscriși să-și găsească un loc de muncă potrivit pentru nevoile lor. Pe lângă anunțurile de joburi part-time, ne-am gândit să ne adresăm și studenților care își doresc să aibă experiența unui job doar pe timpul verii, astfel încât să se poată întoarce la facultate, în toamnă, cu un plus de cunoștințe și cu niște bani în buzunar”, menționează Cornel Nițu, co-fondator Junio.ro.

Noua secțiune de pe Junio.ro va aduce și companiilor implicate un plus de expunere. Ele beneficiază de o legătură directă cu rețeaua de ambasadori Junio.ro, din cadrul universităților și asociațiilor de studenți partenere. În plus, companiile vor avea acces la o bază de candidați atent verificată și vor avea parte de susținerea unui consilier Junio, care îi va ajuta să creeze un anunț și o descriere a companiei cât mai atractive pentru studenți. “Ne propunem să schimbăm modul în care se fac anunțurile de joburi și internship-uri pentru studenți. Avem o persoană dedicată, care se va ocupa exclusiv de obținerea cât mai multor informații de la companii, pentru a le crea un profil complet. Astfel, tinerii vor putea afla cât mai multe detalii despre care este procesul de recrutare al companiilor, care vor fi mai exact atribuțiile lor, care este mediul de lucru, dar și cum arată birourile companiilor și activitățile în care sunt implicați angajații, în afara orelor de lucru”, adaugă Vlad Posea, co-fondator Junio.ro.

Junio.ro este prima platformă de recrutare online, dedicată exclusiv studenților din România. Creată de echipa care a dezvoltat cu succes platforma stagiipebune.ro, Junio.ro oferă studenților oportunități de angajare part-time și internship-uri în companii din domeniul IT, marketing, financiar și contabil. Pentru a asigura autenticitatea informațiilor din conturile posibililor candidați, Junio.ro abordează un model unic pe piața de recrutare din România, prin parteneriate directe cu centrele universitare și asociațiile studențești, precum Asociația Studenților și Absolvenților Francofoni (ASAFF), Asociația Studenților în Contabilitate și Informatică de Gestiune (ASCIG), Asociația Studenților la Matematică și Informatică (ASMI), Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (LSAC), Liga Studenților Electroniști (LSE) și Sindicatul Studenților din Cibernetică (SISC).

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share