Banner

Schimbări în echipa de management JYSK; Johanna Chivaran este noul HR Manager JYSK România, iar Simona Carp va coordona activitatea de resurse umane din trei țări

De luna aceasta, JYSK România are un nou HR Manager. Johanna Chivaran preia rolul de la Simona Carp, care a devenit Head of HR pentru JYSK România, Bulgaria și Turcia.

Ca HR Manager JYSK România, Johanna Chivaran (foto, stânga) va fi responsabilă de toate ariile de HR din companie, precum recrutare, training, managementul performanței, Employer Branding, și va asigura implementarea tuturor politicilor de HR la nivel de țară. Face parte acum din Country Management Team, iar rolul său va fi și de Business Partner pentru echipa de management, pe care o va sprijini în toate ariile organizaționale, cu focus puternic asupra echipei și dezvoltării membrilor acesteia.

“Îmi place să privesc provocările ca pe niște oportunități de dezvoltare și atingere a obiectivelor. Dacă ar fi să mă gândesc la schimbările cele mai mari din activitatea viitoare, cred că ar fi de menționat imaginea globală și rolul în deciziile cu impact în organizație, ca parte din echipa de management, și managementul echipei în departamentul pe care îl voi coordina, ca noutate față de rolul independent pe care l-am avut până acum”, spune Johanna Chivaran.

16 ani de experiență

Cu o experiență de peste 16 ani în HR, Johanna Chivaran s-a alăturat JYSK România în 2020, ca HR Business Partner. Anterior, a lucrat ca HR Manager în HoReCa și în industria producției de alimente. Cei trei ani petrecuți la JYSK au ajutat-o să se dezvolte și să învețe lucruri noi. Deși venea deja cu o lungă experiență în HR, a întâlnit multe procese noi, unele similare cu cele pe care le cunoștea, însă cu alte particularități, altele complet noi.

“Acest lucru s-a datorat în primul rând faptului că veneam dintr-o companie românească, schimbam industria ospitalității cu cea de retail, iar procesele erau diferite. Perioada de învățare a contat enorm în dezvoltarea mea până în punctul în care mă aflu, iar această învățare continuă odată cu noul rol. Structura companiei, disponibilitatea și încrederea echipei din care fac parte, în special colegii din retail, de a oferi informații, explicații și ajutor, au însemnat enorm în dezvoltarea mea din JYSK”, spune Johanna Chivaran.

Simona Carp devine Head of HR

Până să-i predea ștafeta Johannei Chivaran, Simona Carp (foto, dreapta) a condus activitățile departamentului de resurse umane din România și Bulgaria în ultimii nouă ani, ca HR Manager. Odată cu deschiderea JYSK în Turcia, țară de care este responsabilă echipa de management din România, Simona Carp a devenit Head of HR.

“Rolul meu devine unul global. Am trei țări pe care le coordonez. Poziția nouă îmi oferă șansa de a aloca mai mult timp Turciei, o țară în care JYSK a deschis, anul acesta, primele două magazine, și care este la început de drum în implementarea proceselor și politicilor de HR. Fiindcă nu se află în Uniunea Europeană, toate legile sunt diferite. Așadar, și eu mă aflu în proces de învățare acum. Totuși, odată cu această provocare, vine și o mare oportunitate: eu și colegii mei avem șansa să construim de la început tot ce ne dorim: mediul de lucru perfect, în care politicile de HR ajută toți colegii să învețe, să se dezvolte și să devină și mai buni în fiecare zi. Iar aceste lucruri nu se pot întâmpla fără un concept bine pus la punct și bine implementat”, arată Simona Carp.

Lunile care au precedat schimbarea au reprezentat o perioadă de tranziție, în care a fost pus la punct modul de lucru și a avut loc predarea efectivă a atribuțiilor către noul HR Manager. Un avantaj în tranziția rapidă a fost fapul că, din rolul avut în JYSK până acum, HR Business Partner, Johanna Chivaran a fost implicată de la început în toate procesele și proiectele de HR, dar la nivelul unei singure regiuni. Acum, rolul său este extins la nivel de țară.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share