Banner

Lidl crește salariile vânzătorilor și ale comisionarilor

Potrivit noii grile, salariul unui vânzător și al unui lucrător în depozitele Lidl România poate ajunge până la 2.999 de lei brut, cu tichete de masă incluse.

Din 1 octombrie, fiecare angajat al Lidl România cu normă întreagă câștigă peste 2.199 de lei brut, sumă ce include valoarea bonurilor de masă. În plus, Lidl are un sistem de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani de activitate în companie, salariul crește automat, în fiecare an. Același sistem progresiv îl are retailerul și în ceea ce privește zilele de concediu. Un angajat beneficiază în primul an de 21 de zile libere, de 23 în al doilea și de 25 în al treilea.

Potrivit conducerii companiei, Lidl România este un susținător ferm al echilibrului dintre viața profesională și cea personală. Astfel, compania  este singurul retailer care oferă angajaților săi două zile libere de Crăciun și tot atâtea de Paști, dar și cadouri pentru copii și tichete cadou pentru diferite ocazii. Pe lângă beneficiile salariale, angajații Lidl România primesc asigurare medicală privată gratuită, acces la cele mai bune clinici și spitale din țară și, în consecință, la o gamă largă de servicii, cu diferite pachete medicale gratuite. Și membrii familiei acestora pot beneficia de oferte foarte avantajoase de servicii medicale. În plus, transportul este gratuit pentru persoanele care lucrează în depozit.

Angajații Lidl beneficiază de programe de dezvoltare profesională, care includ training-uri și cursuri personalizate. Pentru a cunoaște întregul univers Lidl, de la magazin la depozit și la departamentele din companie, fiecare angajat beneficiază de planuri de școlarizare sistematică, personalizată. „Îmbunătățirea calității vieții angajaților Lidl România ne-a ghidat în alcătuirea pachetelor de beneficii. Intenționăm să le dezvoltăm în continuare, fiindcă ele reprezintă o prioritate pe termen lung pentru noi. În consecință, vom continua să investim în dezvoltarea personală și profesională a colegilor noștri, pentru că ne dorim să fie mândri de echipa din care fac parte și să-și construiască în continuare un viitor alături de Lidl”, declară Frank Wagner, președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share