Sinaia: investiție de două milioane de euro pentru Hotelul Internațional

Hotelul Internațional din Sinaia investește, din fonduri proprii, peste două milioane de euro în extinderea și modernizarea zonei de Spa și într-o nouă parcare.

După finalizarea investiției, zona de Spa va cuprinde o piscină cu apă dulce, una cu apă sărată, o saună umedă și una uscată, două jacuzzi-uri, un jacuzzi exterior, iar zona de șezlonguri va fi amenajată inclusiv afară, pe perioada verii. Noul Centru Spa va avea și o zonă VIP, cu un jacuzzi cu două fotolii cu jeturi de aer, saună uscată, saună umedă, o microsalină, două cabinete de masaj și un cabinet cu duș Vichy.

Acționarii hotelului au aprobat această investiție la propunerea Consiliului de Administrație, care a arătat faptul că, în ultimii trei ani, gradul de ocupare cu turiști din segmentul leisure a înregistrat o creștere de peste 30 la sută. Investiția în noua parcare, care are acum o capacitate de 110 de locuri, a fost realizată la începutul anului și a fost deja finalizată. Centrul SPA va fi operațional integral în primul trimestru din 2017, însă conducerea hotelului speră ca, până de Crăciun, clienții hotelului să poată folosi și piscina cu apă sărată, chiar dacă zona VIP nu va fi încă gata. Modernizarea zonei de Spa existente va fi finalizată integral anul acesta, până la 1 decembrie. Acesta va fi cel mai mare centru Spa de pe Valea Prahovei și va oferi clienților săi o piscină cu apă sărată, care ajută la prevenirea și tratarea mai multor afecțiuni.

Hotelul Internațional din Sinaia are 180 de camere, trei restaurante, 11 săli de conferință, zonă de entertainment cu bowling și biliard, și o zonă de Beauty. A fost reabilitat și modernizat integral în 2011, în urma investițiilor de peste șase milioane de euro, prin credite bancare. Cifra de afaceri netă în 2015 a fost de aproape 18 milioane de lei, în creștere cu 14 la sută față de 2014, iar în 2016 este prognozată o creștere de 15 la sută față de 2015.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share