Mars are un nou director al lanțului de aprovizionare pentru Europa Centrală și de Sud

Compania Mars, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de produse de cofetărie, alimente și hrană pentru animale de companie, a numit un nou director pentru lanțul de aprovizionare în Europa Centrală.

Richard Lemerle, actual director Supply Chain Mars pentru Europa de Sud, își va extinde responsabilitățile în Europa Centrală și va acoperi și Cehia, Slovacia, România și Ungaria. Se alătură și echipei de management Mars din Europa Centrală și o înlocuiește pe Sophie Gaspard, care preia conducerea unui important proiect regional.

Mars le oferă angajaților săi numeroase oportunități de creștere și dezvoltare a carierei, iar Richard Lemerle este unul dintre exemplele acestei abordări. În mod specific, Mars oferă oportunități de creștere, inclusiv prin lucrul îndeaproape cu mentori care au menirea să cultive ambițiile angajaților și să creeze condițiile ideale pentru ca aceștia să-și asume roluri și responsabilități mai mari, inclusiv în alte țări și în diverse departamente.

Richard Lemerle are peste 25 de ani de experiență în funcții regionale și globale. S-a alăturat companiei Mars în 2016, când a făcut parte din echipa responsabilă de lanțul de aprovizionare de pe piața italiană. După patru ani, domeniul său de responsabilitate s-a extins pentru a include mai multe țări din sudul Europei: Grecia, Malta și Cipru.

Este un pionier în a duce operațiunile de rutină la un nivel cu totul nou. Datorită viziunii sale, piața Mars din Europa de Sud este în fruntea transformării digitale. Un exemplu este maniera inovatoare de a utiliza elemente de inteligență artificială pentru a elimina sarcinile fără valoare adăugată. “Prioritatea mea este să mă concentrez pe dezvoltarea asociaților talentați din echipa mea și să-i ajut să se dezvolte personal în compania Mars”, declară Richard Lemerle.

Mars în România și Europa Centrală

Mars a intrat pe piața din Cehia în 1992. Din 2016, a operat pe piața de aici sub umbrela Mars Multisales Central Europe, care include piețele din România, Ungaria, Cehia, Slovacia. Cu peste 450 de angajați (denumiți asociați), organizația din Europa Centrală operează în trei categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane), food (orez și sosuri) și hrană pentru animale. Mars operează în regiune două dintre cele mai mari fabrici ale sale în aceste segmente, inclusiv o fabrică în Csongrád-Bokros (Ungaria), care produce mâncare uscată și recompense pentru animale, și o facilitate de producție pentru dulciuri (fără ciocolată), ce include și centrul de dezvoltare pentru dulciuri din Poříčí nad Sázavou din Cehia.

DESPRE MARS, INCORPORATED

Cu peste 140.000 de asociați, are un portofoliu divers, în continuă creștere, ce include dulciuri de calitate, mâncare și servicii și mâncare pentru animale de companie. Cu vânzări anuale de circa 45 de miliarde de dolari, produce mărci precum Ben’s Original, Cesar, Cocoavia, Dove, Extra, Kind NA, M&M’s, Snickers, Pedigree, Royal Canin și Whiskas. Creează o lume mai bună pentru animalele de companie prin rețeaua sa globală de spitale pentru animale și servicii de diagnostic, inclusiv AniCura, Banfield, Bluepearl, Linnaeus și VCA, care utilizează tehnologie de ultimă oră pentru dezvoltarea de programe inovatoare pentru monitorizarea sănătății genetice și testarea ADN.

Articolul anterior

Violoncelistul Götz Teutsch, Cetățean de Onoare al Sibiului

Articolul următor

"Revoluția" de pe piața muncii a început ieri: statele din UE sunt obligate să ofere condiţii de muncă transparente şi previzibile pentru angajați

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share