Patrice Gautier, noul Managing Director al companiei Inetum în România

Conducerea generală a companiei Inetum România a fost încredințată lui Patrice Gautier, un director experimentat, cu o istorie de lucru în industria tehnologiei informației și a serviciilor.

Absolvent al Universității din Grenoble Alpes, una dintre universitățile de top din Franța, Patrice Gautier a dovedit abilități profesionale în Business Development, Strategie IT, Management de Proiect Software, Management și IT Outsourcing. Group VP, el s-a alăturat Grupului Inetum în 2018. În ultimii trei ani, a fost director general al Inetum Tunisia. Își va continua rolul în grup ca director industrial pe zona EEMEA și BELUX.

“Din ce am văzut în cei cinci ani ai mei în grup, sunt încrezător că gama noastră largă de expertiză și experiență în majoritatea sectoarelor va fi de mare valoare pentru clienții noștri existenți și cei viitori din România. Voi coordona transformarea biroului local către un rol de System Integration, luând în considerare prezența noastră în 27 de țări. Contez pe impulsul dinamic al talentului nostru local pentru a continua să facem diferența pentru clienții noștri. Vom extinde și Centrul nostru de Servicii local și vom folosi abilitățile noastre înalt calificate pentru a ne consolida activitățile de externalizare cu clienții din Europa”, spune Patrice Gautier.

DESPRE INETUM

Este o companie agilă de servicii IT, care oferă servicii și soluții digitale și un grup global ce ajută companiile și instituțiile să profite la maximum de fluxul digital. Operează în peste 27 de țări și are aproape 27.000 de angajați.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share