Mercedes-Benz România va avea un nou CEO, din octombrie

În prezent Head of Marketing and Communications la MBGD în Dubai, Natalie Thompson va prelua responsabilitatea de CEO al Mercedes-Benz România, din trimestrul IV al acestui an.

Natalie Thompson o va înlocui pe Amanda Zhang, numită recent în funcția de CEO & President, Mercedes-Benz Cars Malaysia & Head of Region, Mercedes-Benz Cars SEA II.

La 32 de ani, Natalie Thompson are 12 ani de experiență în industria auto și a ocupat roluri de conducere pe mai multe piețe. În 2014, s-a alăturat companiei Mercedes-Benz UK, în echipa de Product Management. Din 2016, activitatea sa la Mercedes-Benz a continuat în Orientul Mijlociu, ca Product & Pricing Manager, înainte să preia conducerea echipei de Marketing și Comunicare. În 2022, ca parte a transformării Mercedes-Benz General Distributors, a jucat un rol esențial în dezvoltarea și implementarea Centrului de Excelență în Marketing GD în EMEA.

Până la instalarea sa oficială în funcție, rolul de CEO la Mercedes-Benz România va fi ocupat interimar de Radu Mocanu, Head of Sales Passenger Cars, care face parte din companie de nouă ani și are o experiență de peste 21 de ani în industria auto.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share