O alianță strategică pentru viitor: Rethink BCM și Buju Stanciu & Asociații formează un parteneriat

Foto: snowing @ freepik

Societatea de avocatură Buju Stanciu & Asociații își extinde orizonturile prin parteneriatul strategic cu Rethink BCM, parte a BC Consulting Group, lider în consultanță și software pentru Business Continuity Management (BCM), Crisis Management și Risk Management în Europa.

Cu expertiză în tehnologii emergente, precum Inteligența Artificială și cybersecurity, Buju Stanciu & Asociații își consolidează serviciile și le integrează cu soluțiile avansate de BCM oferite de Rethink BCM.

Rethink BCM, cu soluția sa software de vârf, bcNavigator, aduce un suport esențial companiilor în implementarea, îmbunătățirea și digitalizarea sistemelor de management al continuității activității. Este un domeniu esențial pentru companiile supuse cerințelor legislative riguroase și care aspiră la un avantaj competitiv pe piață.

Potrivit celor două companii, parteneriatul între Rethink BCM și Buju Stanciu & Asociații este mai mult decât o colaborare – este o fuziune strategică între domeniul juridic și cel al continuității afacerilor. Companiile tehnologice, în special cele din AI, e-commerce sau blockchain, corporațiile multinaționale și startup-urile inovatoare pot beneficia acum de o abordare integrată care le oferă nu doar consultanță juridică de înaltă calitate, ci și strategii robuste de continuitate și gestionare a riscurilor.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share