O fabrică din Bucureşti, înființată de o farmacistă, produce medicamente de 20 milioane lei, în fiecare an

Fabrica de medicamente Tis Farmaceutic produce, într-un spaţiu de 1.700 mp, un portofoliu de 175 de produse, de la medicamente cu prescripţie, până la dispozitive medicale.

Compania a raportat, pentru 2017, afaceri de aproape 20 milioane de lei, iar evo­luţia business-ului a fost ascendentă, de la an la an. “A fost un mers ascendent, dar cu paşi mici. Încă de la început, gândirea a fost către medicament, nu se poate face rabat de la calitate. Ne-am lărgit lista de produse farmaceutice din nece­sitate, iar să putem susţine acti­vitatea, ne-am gândit la com­pletarea porto­foliului. Ne confruntăm cu o lipsă de predictibilitate, e greu să-ţi faci un plan când nu ştii ce se întâmplă. Planul nostru este să rezistăm pe piaţă, să ne menţinem şi să ne dezvoltăm”, a declarat, pentru ZF, Ana Ofrim, farmacistă, acţionara Tis Farmaceutic.

Fondată în 1994, compania TIS Farmaceutic și-a început activitatea ca laborator farmaceutic, autorizat de Agenţia Naţională a Medicamentului pentru producţia de medicamente. Profilul său se identifică prin dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor farmaceutice indicate în prevenirea, ameliorarea și vindecarea unor afecțiuni cutanate și respiratorii.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În 2004, a obţinut certificarea GMP (Good Manufacturing Practice) pentru soluţii (uz intern şi extern), siropuri/ unguente, creme, geluri. În același an, a fost autorizată secţia de producție extracte naturale din plante și propolis. În fabrică sunt utilizate cele mai noi tehnologii de fabricație și controlul calității.

TIS Farmaceutic a dezvoltat un portofoliu de produse, pe care le distribuie în farmacii: medicamente generice şi combinaţii, cu şi fără prescripţie medicală, medicamente din plante și propolis, suplimente alimentare, dispozitive medicale și produse cosmetice și dermato-cosmetice.

Articole din aceeași categorie
Total
12
Share