Compania de consultanță și inginerie în tehnologii avansate Ausy Technologies România dă startul unui program de practică

În perioada iulie-septembrie, Ausy Technologies România lansează un nou program de stagii de practică.

Compania pune la dispoziția studenților atât programe axate pe o tematică de programare, testare software ori sys admin, ce vizează mai multe tehnologii, printre care Linux, C, C#. .NET, Python, PHP, dar și posibilitatea de a urma programe de practică în domenii din sfera HR și Digital Marketing.

Programul AUSY Summer Practice 360 este extins și prin module de tipul Calitatea proceselor, Comunicare, Business Development, GDPR și Time Management, iar ținta sa este aceea de a familiariza și de a pregăti cât mai mult studenții pentru mediul organizațional.

Pe lângă competențele practice, stagiile le oferă tinerilor aflați la început de carieră și o suită de informații utile despre domeniile în care doresc să-și dezvolte o carieră. Sesiuni de tipul Q&A – Ask your mentor vor fi organizate pe toată perioada stagiilor și vor fi dedicate oferirii suportului pentru învățarea competențelor necesare.

Pentru acest program sunt eligibili studenți aflați cel puțin în anul II. Pentru a avansa în etapa de selecție, CV-ul trebuie transmis la adresa: hr-romania@ausy.com. Pasul următor din procesul de recrutare constă într-un interviu online cu cei selectați în program.

“Ne bucurăm să putem oferi suport unor tineri aflați la început de carieră. Este important pentru generațiile în formare să interacționeze cu specialiștii din domeniile profesionale de interes și cu pasiuni comune. În același timp, este o ocazie bună și pentru noi să identificăm oameni valoroși, alături de care să ne dezvoltăm în continuare. Candidații pe care îi căutăm sunt persoane care își doresc să învețe, cu spirit de echipă, care pun pasiune în munca lor și au abilitatea de a vedea provocări în dificultățile întâmpinate”, explică Iulia Crâșmariu, HR Manager Ausy Technologies România.

Ausy Technologies România face parte din Grupul Ausy, o companie internațională de consultanță și inginerie în tehnologii avansate, cu un model de afaceri bazat pe inovație și servicii complementare între sistemele informaționale și sistemele industriale. Ca filială a grupului Randstad, operează în domeniul IT, inginerie, vânzări și marketing, finanțe și resurse umane. 

Grupul Ausy este prezent în România din 2008 și are o creștere constantă. Ausy Technologies România are birouri în Sibiu și București și lucrează cu clienții la o gamă largă de proiecte din diverse industrii, printre care automotive, transporturi, securitate, telecomunicații, aeronautică, industria spațială, apărare, energie, sănătate, IT, bănci ori multimedia.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share