Oportunitate pentru 20 de tineri pasionaţi de HR: pot participa gratuit la Şcoala de Vară Online HR Club Next Generation, ediţia 2021

HR Club, asociația profesioniştilor în resurse umane din România, a lansat înscrierile pentru a XV-a ediţie a Şcolii de Vară HR Club Next Generation, care va avea loc între 30 august și 8 septembrie.

La fel ca anul trecut, cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul HR Club rămâne acelaşi: să răspundă nevoii de a pregăti viitoarea generaţie de specialişti HR pentru a facilita intrarea lor pe piaţa muncii, prin micşorarea discrepanţelor dintre formarea profesională şi cerinţele reale ale pieţei.

Care este curricula Şcolii de Vară HR Club Next Generation?

Participanţii selectaţi vor învăţa prin concepte, exemple de bune practici, workshopuri, exerciţii aplicate şi studii de caz, din șapte zone ale HR-ului: Recrutare şi Selecţie, Formare şi Dezvoltare, Legislaţie şi Relaţii de muncă, Compensaţii şi Beneficii, Dezvoltare Organizaţională, Managementul Performanţei, Strategie de Resurse Umane. Vor avea posibilitatea de a lucra în echipe pentru rezolvarea unui studiu de caz prezentat, la final, în faţa unui juriu de specialişti în HR. Nu în ultimul rând, şcoala de vară va deschide oportunităţi de internship sau angajare.

Care este profilul candidaţilor?

HR Club caută tineri interesaţi de dezvoltarea unei cariere în domeniul resurselor umane, studenți în anul II/ an terminal sau masteranzi, cu vârsta între 20 și 25 de ani; serioși, proactivi, energici, cu bune abilități de comunicare și lucru în echipă, cunoscători ai limbii engleze; cu un strop de expunere la domeniul resurselor umane, dobândită prin stagii de practică, voluntariat în asociații studențești sau orice alte activități extra-curriculare.

Care este costul participării?

Programul a fost şi rămâne o iniţiativă de voluntariat a profesioniştilor din comunitatea HR Club. Pentru ca oportunitatea să fie deschisă cat mai multor tineri, participarea celor 20 de studenţi selectaţi la cursurile şcolii de vară HR Club Next Generation este gratuită.

Care este procedura de înscriere?

Pentru a intra în procesul de selecţie, studenţii vor trimite CV-ul în limba română sau engleză, însoţit de un eseu de maximum o pagină, în limba română, pornind de la un studiu de caz. Pe pagina evenimentului pot fi accesate adresa de email pentru înscriere, studiul de caz şi restul detaliilor legate de procesul de selecţie.

Termenul-limită până la care se pot trimite înscrierile este marţi, 10 august, ora 23:59.

Parteneri anuali: Romanian Software; Trend

Partner on legal matters: Filip & Company

Parteneri media: AngajatorulMeu.ro; Cariere; HR Manager; Portal HR

HR Club este asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România. Înfiinţat în 2004, are misiunea de a încuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu. Are peste 450 de membri din peste 300 de organizaţii ce activează în principalele industrii din România. Este membru al Asociaţiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) şi al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA).

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share