TE Connectivity, în topul celor mai admirate companii din lume, al cincilea an la rând

Pe fondul provocărilor cu care s-au confruntat afacerile din întreaga lume, în 2021, TE Connectivity, lider mondial în domeniul conectivității și al senzorilor, și-a menținut reputația pozitivă în rândul comunității de afaceri globale și a obținut, pentru al cincilea an consecutiv, un loc în topul celor mai admirate companii din lume, întocmit de revista Fortune și Korn Ferry.

Sondajul anual este oferit directorilor executivi de top, directorilor și analiștilor financiari, pentru a identifica acele companii care se bucură de cea mai bună reputație în rândul colegilor lor și în toate industriile. TE s-a clasat pe locul șase în industria electronică.

În Timișoara, TE Connectivity produce senzori pentru multiple industrii globale, de la cei ce măsoară temperatura uleiului de motor pentru avioane, până la senzori ce indică temperatura cuptorului din locuințe. Un alt produs important pentru echipa din România este un senzor ce indică nivelul și calitatea substanței DEF pentru marii producători din industria de transport.

Compania are pregătite de lansare proiecte ce vor amplifica nivelul de expertiză în materie de senzoristică în TE Timișoara: senzori de viteză, senzori care măsoară inclinația în industria de transport, senzori de presiune și poziție. Fabrica din Timișoara a fost inaugurată în 2018. Echipa de aici lucrează acum la proiecte noi, prin care va dubla cifra de afaceri până în 2023. În același timp, centrul de dezvoltare din Timișoara va facilita colaborarea între departamentele de producție și dezvoltare-cercetare.

“Colegii noștri continuă să vadă în TE ce văd și eu: o echipă de angajați din toată lumea, care continuă să inoveze, să consolideze relațiile cu clienții și să-și îndeplinească misiunea de a crea un viitor mai sigur, durabil, productiv și conectat, chiar și atunci când condițiile sunt dificile”, declară Terrence Curtin, director general TE Connectivity.

Lista celor mai admirate companii din lume este întocmită în funcție de reputația și performanța corporativă, care sunt măsurate în funcție de nouă atribute-cheie, printre care se numără valoarea investițiilor, calitatea managementului și a produselor, responsabilitatea socială și capacitatea de a atrage talente.

DESPRE TE CONNECTIVITY

Este un lider mondial în domeniul tehnologiei industriale. Gama sa de soluții de conectivitate și de senzori, dovedite în cele mai dure medii, permite progrese în domeniul transporturilor, aplicațiilor industriale, tehnologiei medicale, energiei, comunicațiilor de date și al locuinței. Circa 85.000 de angajați, inclusiv peste 8.000 de ingineri, lucrează alături de clienți din aproximativ 140 de țări.

Articolul anterior

Un sfert dintre angajații români și-au găsit perechea printre colegi, în ultimii doi ani

Articolul următor

Partenerul IT oficial al Jocurilor Olimpice vrea să angajeze peste 1.000 de specialişti IT în România, în acest an

Articole din aceeași categorie
Total
4
Share